Iți răspund punctual la întrebări

Am lansat ediția nr. 8 a cursului ALGORITM și de atunci am tot primit tot felul de întrebări de la oameni care sunt interesați să-și crească vânzările cu ajutorul rețelelor sociale.


Iar motivul pentru care scriu astăzi acest articol de blog este că știu că e posibil ca și tu să ai câteva întrebări cu privire la cursul ALGORITM sau la Social Media, în general.

Încerc să răspund în acest articol de blog la cât mai multe întrebări relevante, dar dacă nu găsești aici răspunsul care te interesează, scrie-mi un email cu întrebarea ta și îți răspund cu drag. 🙂


Încep cu întrebarea care s-a repetat cel mai mult prin mesajele primite în ultimele zile:

  1. Sunt antreprenor / freelancer / angajat în marketing / student etc. Mi se potrivește cursul?

Hai să vedem care sunt acele persoane care pot beneficia la maxim de pe urma cursului ALGORITM.

➡️ ANTREPRENORI

  • Prestări de Servicii (medicale, wellness, organizare de evenimente, coafor HoReCa, centru educațional, afterschool, service auto, turism, imobiliare, IT etc.) – cu alte cuvinte, toate tipurile de servicii;
  • Afaceri Locale;
  • Comerț (magazine online & fizice);

Orice afacere are nevoie să fie vizibilă în mediul online, indiferent de domeniul de activitate. În ALGORITM vei învăța tehnici avansate de social media marketing, astfel încât să-ți dublezi reachul și vânzările, chiar dacă nu ai bugete generoase de investit în reclame.

➡️ EXPERȚI / SPECIALIȘTI / FREELANCERI – avocați, arhitecți, notari publici, fotografi, videografi, ingineri, consultanți, coachi, terapeuți, psihologi, profesori, editori foto-video, IT-iști, graphic designeri etc.

Indiferent de specializarea care te poziționează ca expert într-un anumit domeniu, e extrem de important să folosești la maxim rețelele sociale pentru a atrage constant noi clienți.


➡️ SPECIALIȘTI ÎN MARKETING – dacă te regăsești în această categorie, știi deja cât e de important să rămâi la curent cu ultimele noutăți din mediul online. În ALGORITM, nu doar că vei afla cele mai noi tendințe din marketing, dar vei învăța să faci oferte imbatabile, să creezi content cu potențial viral și să faci lansări de succes.

➡️ STUDENȚI SAU OAMENI CARE CAUTĂ O RECONVERSIE PROFESIONALĂ – în ALGORITM predăm noțiuni complexe de social media marketing, dar în termeni simpli, accesibili oricui. Te luăm de la ZERO și îți oferim tot suportul necesar pentru a învăța cum să gestionezi corect și eficient o pagină de social media. Așa că, dacă vrei să faci primul pas către o carieră în marketing digital, ALGORITM e locul potrivit pentru tine!

Click aici: https://paulardeleanu.ro/algoritm/

2. Cât costă cursul?

3900 de lei (TVA inclus).

Sau, altfel spus, doar 39 de lei pe zi. 

Cam cât un meniu de fast food.


3. Se poate plăti și în rate?

Da! Ai următoarele variante:

Plata în 2 rate: 2x 2000 lei = 4000 lei

Plata în 4 rate: 4x 1050 lei = 4200 lei


Și dacă te întrebi de ce costă mai mult dacă plătești în rate, răspunsul e destul de simplu: pentru a fi corect față de cei care plătesc suma integrală.

4. Cât durează cursul?

Tot cursul durează aproximativ 15 săptămâni și va avea loc în perioada 5 MARTIE – 11 IUNIE

5. Când au loc întâlnirile live?

În fiecare Miercuri, de la ora 10:00, începând cu 5 martie.

6. Care e structura cursului?

Vor fi 15 întâlniri LIVE, pe zoom, a câte 2 ore fiecare (75 de minute predare + 15 minute practică/demo + 30 min întrebări și răspunsuri).

Pe lângă aceste întâlniri vei avea o mulțime de materiale precum: checklist-uri, worksheets și teme, care te vor ajuta să înțelegi mai bine și să aplici corect informațiile învățate.

La toate astea se adaugă feedbackul personalizat din partea mentorilor și legătura pe care o vei menține cu aceștia pe toată perioada cursului.

7. Trebuie sa am cunoștințe avansate pentru a mă înscrie la curs?

Cursul Algoritm este conceput pentru a se potrivi atât începătorilor, cât și celor cu experiență. Vom începe prin predarea unor concepte mai ușoare și vom avansa treptat, astfel încât toată lumea să poată învăța și să se dezvolte.

8. Ce se întâmplă dacă ratez o întâlnire live?

Nu pierzi nimic în afară de interacțiunea cu mine și cu colegii tăi.

Toate sesiunile live vor fi înregistrate și vei avea acces pe viață la ele, dar și la toate materialele și bonusurile pe care le primești. Plus orice alte actualizări ulterioare vom mai face.

9. Cum știu că mi-am dublat vânzările cu ajutorul cursului?

Vom face o analiză inițială și una finală ca să-ți dai seama dacă ți-ai îndeplinit toate obiectivele stabilite la începutul cursului.

10. Dacă am 2 afaceri, respectiv 2 pagini, îmi puteți oferi feedback pentru ambele?

Înțelegem dorința ta de a primi feedback pentru ambele pagini, însă pentru a asigura calitatea și atenția adecvată, trebuie să ne concentrăm pe una singură. 

Prin aceasta, putem oferi feedback detaliat și valoros pentru o singură pagină sau afacere, astfel încât să poți profita la maximum de cunoștințele și sugestiile noastre pentru a-ți dezvolta afacerea în cea mai eficientă modalitate posibilă.

11. Nu am o afacere, dar vreau să învăț cum să fac promovare pe social media. Mă ajută acest curs?

În cazul în care îți dorești să profesezi pe viitor ca social media specialist (fie angajat, fie freelancer) sau intenționezi să-ți deschizi o afacere, categoric acest curs te va ajuta foarte mult.

Algoritm nu e doar un curs de social media, ci un curs complet de Digital Marketing. Te învățăm inclusiv cum să-ți faci research-ul, cum să-ți construiești un avatar de client și cum să ai o ofertă irezistibilă.

Vei învăța multe lucruri despre strategiile testate de noi în social media, strategii pe care le poți folosi în compania unde lucrezi sau pentru clienții tăi, dacă ești freelancer, și care îți vor aduce mai mulți clienți și mai multe vânzări.

12. În acest moment nu am propriul business, dar lucrez ca freelancer pentru clienți pe servicii de marketing. Pot să mă înscriu și să aplic informațiile pentru business-urile clienților?

Clar că da. Consider că orice specialist de Social Media ar fi bine să participe în cadrul programului Algoritm.

13. Pot să înscriu un coleg din echipă?

Sigur că da. Te rog să menționezi acest lucru în detaliile comenzii sau să-mi lași direct datele de contact ale colegului/colegei tale pentru a-i da acces pe platforma de E-learning și pentru a-i transmite mai multe detalii.

14. Ce fac dacă îmi dau seama că acest curs nu e pentru mine?

Tot ce trebuie să faci este să îmi dai un email sau telefon în termen de 14 zile de la începerea cursului și îți returnez toți banii.

15. Dacă algoritmul rețelelor sociale se schimbă atât de des, vor mai fi valabile aceste strategii și la anul?

Cursul ALGORITM este un proiect pe termen lung. 

Pasiunea mea este să studiez tot ce ține de rețelele sociale și de marketing online.


Așa că, indiferent dacă strategiile de acum nu vor mai fi valabile peste un an sau peste 5, tu vei avea acces pe viață la toate actualizările cursului.

Cu alte cuvinte, dacă peste 6 luni se schimbă ceva, eu voi fi printre primii care află de schimbări și voi actualiza informațiile din curs cât de repede posibil.

16. Se oferă o diplomă la finalul cursului?

Da, oferim o diplomă la finalul cursului pentru a atesta absolvirea cu succes a programului nostru.

17. Am colaborat cu zece agenții de marketing și freelanceri și nici unul nu a avut rezultatele dorite. De ce aș avea încredere în tine?

Din păcate, există posibilitatea să fi nimerit persoane începătoare în digital marketing. Peste 80% dintre furnizorii de servicii de digital marketing din România sunt la nivel de juniorat. 


Totuși, este important să ai în vedere că atunci când colaborezi cu cineva (angajat, freelancer, agenție), responsabilitatea rezultatelor este împărțită pe jumătate. 

De multe ori, antreprenorii consideră că furnizorii de marketing digital apasă pe buton și vin rezultate imediat… și bineînțeles, este ieftin să apeși pe acel buton. 


În schimb, realitatea este că tu, ca antreprenor, ai nevoie să cunoști foarte multe despre marketing digital pentru a putea comunica pe aceeași limbă cu furnizorul și a-ți da imediat seama când se poate mai bine, și când nu. 

De aceea, ai nevoie să te educi ca să poți controla procesul de delegare. Dacă înveți să faci singur și apoi delegi, șansele de succes sunt infinit mai mari. 

18. De ce aș plăti 3900 de lei pentru niște informații pe care probabil că le găsesc și pe internet?

Într-adevăr, dacă ai la dispoziție câteva luni în care să faci research non-stop și să iei la rând toată documentația de pe net, e posibil să pui cap la cap tot ce primești de-a gata în cursul ALGORITM.


Dar, chiar dacă reușești asta, trebuie să înțelegi că informația nu e de ajuns.

Doar pentru că citești o carte de business, nu te face antreprenor.

Trebuie să intri în acțiune, să „dai cu capul”, să implementezi practic.

Exact asta face ALGORITM pentru tine. 

Doar că am dat eu cu capul de multe ori în locul tău.

Și, cu ajutorul meu, al invitaților și al mentorilor, vei reuși ca în maximum 100 de zile să pui în aplicare toată informația pe care o înveți și să-ți dublezi vânzările.

Crezi că dacă te apuci să înveți de unul singur pe internet vei reuși să atingi acest obiectiv? 🤔

Dacă da, îți urez mult succes și îți recomand să documentezi tot procesul pentru a-l putea repeta ori de câte ori vei avea nevoie.


Dacă nu, te aștept în ALGORITM: cursul care te ajută să-ți dublezi vânzările prin Social Media în doar 3 luni.

Dacă n-ai găsit răspunsul la întrebarea ta, dă-mi chiar acum un comment la acest articol de blog. Hai să vorbim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Descarcă Gratuit Ebook-ul ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2023 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial reach-ul și vânzările!