Cum anume Social Media îți poate schimba viața?

Simplu, pentru mine a însemnat un business de +300.000 Euro / an (Agenția de Marketing Online: Marketing Deck), +1 Mil euro bugete de marketing gestionate, +350 clienții, +180 de absolvenți ai cursului Algoritm și foarte multe invitații în calitate de expert la diferite evenimente.

Cel mai bun lucru pe care am putut să-l fac… a fost să investesc timp, bani și energie într-o abilitate ce mi-a returnat investiția de zeci de ori.

Social media mi-a schimbat viața într-un mod atât de radical și frumos încât am devenit dedicat să le vorbesc oamenilor despre algoritmul rețelelor sociale și cum poți profita de acestea pentru a-ți crește business-ul și a-ți dubla vânzările.

Însă saltul de la băiatul timid din Țăndărei (Ialomița) la fondatorul Marketing Deck și creatorul Algoritm – Programul care îți arată concret cum să-ți dublezi vânzările prin Social Media în doar 100 de zile, nu s-a întâmplat peste noapte.

A fost un parcurs lung, cu suișuri și coborâșuri, multe cărți citite, cursuri parcurs, teste, greșeli și reușite.

Dar a meritat fiecare bănuț și fiecare minut.

Am învățat cum să folosesc Social Media în avantajul meu… nu doar ca simplu consumator, ci să devin creator de conținut și să fac bani din asta.

Uite pe scurt parcursul meu:

Începuturile în Digital Marketing
2007 - 2008
Am învățat Photoshop pentru a "desena" cartonașele unui joc de societate (board game), pe care îl construiam în acel moment. Jocul nu a fost publicat deoarece nu am considerat că este suficient de bun (o mare greșeală, uitându-mă înapoi).
Începuturile în Digital Marketing
2008 - 2009
Am făcut primul meu website de la 0, pentru afacerea tatălui meu. Era un website construit în Joomla ce a fost folosit timp de 10 ani.
Cariera de trainer în Public Speaking
2009 - 2011
Am susținut primele cursuri de Public Speaking (multe fiind pe baza de voluntariat). Chiar și la începuturi erau foarte apreciate.
Cariera de trainer în Public Speaking
2011-2013
Am devenit trainer de Public Speaking în cadru Coaching4You, alături de Lorand Soares Szasz. Atunci am folosit pentru prima dată Facebook-ul ca să îmi promovez cursurile (mai întâi postări organice și apoi reclame). Prin postări și reclame (Facebook Ads) atrăgeam 100 – 200 de persoane să participe la un seminar live cu mine, deși aveam doar 21 de ani în momentul respectiv.
2013-2015
Am scris și am publicat două cărți, “Prezintă cu Impact”, despre cum să faci prezentări memorabile folosindu-te de mijloacele multimedia, și “Ghidul Afacerilor Online”, o carte despre business și marketing digital cu interviuri cu experți de top, precum: Lorand Soares Szasz, Liviu Taloi sau Mihai Patrascu.
2013-2018
Am deschis propria companie de training, Speakers Club, în cadrul căreia organizam cursuri și evenimente de public speaking.
Pivotarea către Agenția de Marketing
2018
Am fondat agenția Marketing Deck (inițial a purtat numele de Marketing Department). Totul a început la solicitarea unuia dintre clienții de training de Public Speaking, spre a-i ajuta să atragă persoane la un eveniment gratuit. Promovarea a fost un real succes iar ulterior, ei au devenit primii mei clienți din Agenție.
Pivotarea către Agenția de Marketing
2018 - 2022
Agenția se dezvoltă natural și ajungem la +350 de clienți, din industrii foarte diverse, atât business-uri mici, cât și branduri cunoscute în nișele lor, + 1 mil. de euro bugete de marketing gestionate, +10 colegi în echipă și titulatura de Agenția de Marketing Online nr. 1 pe Clutch în România (cel mai mare portal de agenții din lume).

Am lucrat cu business-uri mici, dar și cu branduri cunoscute precum: Spartan România, Bebe Tei, Logiscool, PhotoHotel, FasTracKids, Priority Clinic și îi ajutăm să-și crească conturile de social media și să dubleze sau chiar să-și tripleze profitul afacerii lor.
Crearea cursului de Social Media Marketing
2022
lansez programul ALGORITM - Cursul care îți arată concret cum să-ți dublezi vânzările prin Social Media în doar 100 de zile, care se bucură de un super succes și care în acest moment numără peste 190 de absolvenți.
Crearea cursului de Social Media Marketing
2023
Lansez Podcastul ”Social Media în Afaceri”, în care, alături de invitații mei, împărtășim strategii testate, tehnici inovatoare și studii de caz reale despre cum poți să-ți crești afacerea folosindu-te de Social Media.

Vrei să primești notificare când apare un nou podcast?

Lasă-mi adresa ta de mail aici


Și tu îți dorești ceea ce visam și eu la începuturile mele în social media?

Social media nu va putea rezolva toate problemele din afacerea ta. Dar cu siguranță te poate ajuta să ajungi la publicul tău țintă, să obții mai multe lead-uri și chiar să-ți dublezi vânzările mai devreme decât speri.

Și asta ți-o spune un om care a experimentat toate acestea pe pielea lui.

Dacă vrei să înveți pașii concreți și să aplici tehnici testate prin care să bați algoritmul rețelelor sociale și să-ți dublezi vânzările în doar 100 de zile, eu sunt super încântat să te ajut…

Testimoniale