Cursuri de Marketing Online Personalizate pentru Companii

Nu-i spune echipei tale că e nevoie de o promovare mai bună a brandului pentru a crește vânzările! Arată-i concret cum să facă asta prin cursuri de marketing online adaptate nevoilor voastre specifice. Dotează-ți echipa cu tehnici și instrumente puternice de marketing online și crește-ți accelerat afacerea, economisind timp și bani!

*Cursurile in-house sunt susținute de Paul Ardeleanu, fondator Marketing Deck, Marketer cu +1 Mil euro bugete de marketing gestionate și Creatorul cursului Algoritm cu +180 de absolvenți în acest moment.

Cursuri personalizate de marketing online.

Tematicile sunt adaptate nevoilor specifice ale echipei tale și în acord cu obiectivele pe care le ai.

Costuri optimizate pentru instruirea personalului.

Plătești o singură dată și dezvolți abilitățile de marketing online ale întregii tale echipe.

Eficientizarea timpului echipei.

Cursurile sunt concepute pe abilități specifice, deci nu voi pierde timpul echipei tale cu tehnici sau noțiuni irelevante pentru modelul tău de business.

Rezultate accelerate.

Cursurile sunt extrem de practice, fiind gândite astfel încât să rezolve provocările de marketing online cu care se confruntă echipa ta în acest moment.

Cursurile de marketing online pe care le pot susține pentru echipa ta:

Curs marketing ”Social Media pentru echipe de vânzări”

Descoperă instrumente și strategii eficiente de promovare și crește-ți vânzările prin social media!

Acest curs de marketing este special gândit pentru echipele de vânzări care vor să-și crească vânzările printr-o prezență mai bună pe Social Media (consultanți de asigurări, consultanți imobiliari, echipe de network marketing etc.)

Durată

3 luni

Frecvență

2 sesiuni / lună, 6 sesiuni în total

Număr participanți

6

Cui se adresează

Echipe de vânzări care vor să genereze mai multe lead-uri prin social media

Curs marketing ”Programul Algoritm pentru echipa ta”

Învață cum funcționează algoritmul rețelelor sociale și cum să creezi conținut pe social media care să vândă!

Durată

3 luni

Frecvență

5 sesiuni/ lună, 15 sesiuni

Număr participanți

6

Cui se adresează

echipe de marketing, antreprenori, top & middle management

Curs AI Marketing: “Cum folosești AI-ul pentru a diminua cu peste 50% timpul alocat pentru marketing”

AI-ul poate fi cel mai productiv coleg din echipa ta! Învață cum să-l folosești și economisește peste 50% din timpul alocat activităților de marketing!

Durată

4 ore

Frecvență

O singură zi

Număr participanți

6

Cui se adresează

echipe de marketing, antreprenori, top & midlle management, echipe de vânzări.

Curs digital marketing “Social Media Plan 365”

Învață cum să generezi un Social Media Plan pe 365 de zile, care să producă vânzări pe pilot automat!

Durată

8 ore

Frecvență

1 singură zi

Număr participanți

6

Cui se adresează

echipe de marketing, antreprenori, top & middle management, echipe de vânzări.

Curs marketing strategic: “Strategia de Marketing pe un an de zile”

Obține o strategie de marketing completă pe tot anul, prin care să-ți crești vânzările și vizibilitatea companiei tale în online, cu resursele de care dispui în acest moment!

Durată

8 ore

Frecvență

O singură zi

Număr participanți

6

Cui se adresează

echipe de marketing, antreprenori, top & middle management, echipe de vânzări.

Curs de marketing online: “LinkedIn for Leaders”

Consolidează-ți imaginea de lider în domeniul tău, extinde-ți rețeaua profesională și generează noi oportunități de afaceri cu ajutorul LinkedIn!

Durată

8 ore

Frecvență

1 singură zi

Număr participanți

6

Cui se adresează

persoane din top & midlle managementul companiei

Program de training:“Public Speaking for Leaders”

Fii un speaker plin de carismă, viziune și inspiră-ți echipa să te urmeze!

Durată

8 ore

Frecvență

O singură zi

Număr participanți

6

Cui se adresează

persoane din top & middle managementul companiei

Cum pot fi livrate aceste cursuri de marketing și unde?
  • Curs Online – pe Zoom;
  • Curs de marketing in format fizic:
    • La sediul Marketing Deck din București (Pentru echipe de până la 8 persoane);
    • La sediul clientului;
    • În săli de conferințe închiriate.

Cum pot fi livrate aceste cursuri de marketing și unde?

Consultanți de asigurări, consultanți imobiliari, echipe de network marketing, departamente de vânzări etc….cursurile de markerting online in-house vor ajuta echipa ta să-și crească vânzările printr-o prezență mai bună pe Social Media și în mediul online.
Director de Marketing, Media Buyer, Social Media Specialist, CEO, Antreprenor etc…cursurile de marketing in-house vor constribui la dezvoltarea abilităților de markerting online și social media ale echipei tale și la rezultate mult mai bune ale campaniilor tale de markerting.
HR Manager, HR Specialist, Recruiter etc… prin cursurile de social media in-house, echipa ta de HR va înțelege cum să folosească rețelele sociale pentru a atrage mai mulți candidați relevanți pentru job-urile promovate și, astfel, să crească gradul de retenție al angajaților.

Despre trainer - Paul Ardeleanu

Salutare! Sunt Paul Ardeleanu,

Fondatorul Marketing Deck (agenția de marketing online nr. 1 pe Clutch), Marketer cu +1 Mil euro bugete de marketing gestionate și Creatorul cursului Algoritm cu +190 de absolvenți în acest moment.

La început, când am fondat Marketing Deck, principalele canale folosite erau Facebook Ads și Social Media. De-a lungul timpului, am gestionat bugete de peste 1 milion euro în Social Media. 

Apoi, odată cu creșterea portofoliului de clienți, provocările deveneau tot mai diverse și uneori apărea nevoia de control asupra întregii strategii de marketing a clientului. 

Astfel am învățat să facem totul de la 0. Să creăm și să implementăm strategii de marketing eficiente pentru clienții agenției.

Am derulat campanii pentru +200 de clienți din industrii foarte diverse, atât business-uri mici, cât și branduri cunoscute în nișele lor (Spartan România, Bebe Tei, Logiscool, PhotoHotel, FasTracKids, Priority Clinic și multe altele), și i-am ajutat să își crească conturile de social media și să dubleze sau tripleze profitul afacerii lor. 

Citește mai multe Despre Mine aici.

0 ANI
experienta in marketing
> 0 MIL
euro în bugete de reclame
0 ORE
de training

Ce avantaje oferă cursurile mele de marketing online in-house?

Cursurile de marketing online in-house sunt adaptate nevoilor specifice ale echipei tale și în acord cu obiectivele de business ale companiei. Astfel, fiecare membru al echipei va beneficia de informații și abilități relevante pentru activitățile în care este implicat.
Cursurile sunt concepute pe abilități specifice, astfel încât nu se va pierde timpul echipei cu tehnici sau noțiuni irelevante pentru modelul de business al companiei. Astfel, timpul și efortul investite în învățare vor fi optimizate pentru a obține rezultatele dorite într-un timp mai scurt.
Prin participarea la cursurile de marketing online in-house, plătești o singură dată și dezvolți abilitățile de marketing online ale întregii tale echipe. Astfel, costurile de instruire pentru personal vor fi optimizate, în comparație cu trimiterea fiecărui membru al echipei la cursuri individuale.
Cursurile sunt extrem de practice și se concentrează pe rezolvarea provocărilor de marketing online cu care se confruntă echipa ta în acest moment. Prin aplicarea directă a noțiunilor și strategiilor învățate, veți obține rezultate rapide și tangibile în creșterea vizibilității brandului și a vânzărilor.
Cursurile pot fi livrate atât online, prin platforme precum Zoom, cât și în format fizic, la sediul Marketing Deck din București sau la sediul clientului. Această flexibilitate în livrare permite adaptarea la preferințele și nevoile echipei tale.

Cursurile de marketing online in-house acoperă o gamă largă de subiecte și tematici, de la social media și publicitate online, până la utilizarea inteligenței artificiale în marketing sau crearea unui plan de marketing pe termen lung. Astfel, echipa ta va putea alege cursurile care se potrivesc cel mai bine obiectivelor lor și vor putea dezvolta abilități diverse în domeniul marketingului online.

Completeaza formularul