Cursuri de Marketing Online

Nu aștepta ca succesul să vină singur în calea ta! Înarmează-te cu strategii și unelte de marketing digital care să te ajute să te distingi în mediul online. Descoperă cum să îți promovezi brandul și să îți mărești vânzările prin cursuri de marketing online.

*Explorează și stăpânește arta promovării digitale prin cursuri de marketing online concepute si susținute de Paul Ardeleanu, fondator Marketing Deck, Marketer cu +1 Mil euro bugete de marketing gestionate.

Insight-uri valoroase

Identifică tendințele, înțelege nevoile pieței și ajustează-ți abordarea pentru a maximiza impactul fiecărei campanii de marketing.

Tehnici actualizate

Adoptă strategii moderne pentru a rămâne relevant și a depăși concurența.

Instrumente eficiente

Utilizează unelte digitale avansate pentru a simplifica campaniile, a măsura performanța și a optimiza cheltuielile de marketing.

Prezența online amplificată

Construiește o prezență puternică pe internet, crescându-ți vizibilitatea și atrăgând un public mai larg cu mesaje captivante.

Alege din 3 tipuri de cursuri de marketing online

Curs de marketing online GRATUIT

Învață și aplică o metodă testată deja de 12.500 de cursanți până în prezent!

Acest curs de marketing este conceput pentru oricine dorește să-și sporească vizibilitatea și performanța pe Social Media, inclusiv proprietari de afaceri locale, experți în marketing, proprietari de magazine online, etc.

Durată

120 de minute

Frecvență

4 sesiuni / an

Număr participanți

12.500 în total până în prezent

Cui se adresează

Noilor antreprenori, managerilor, pasionaților de marketing

Curs marketing online PREMIUM – Algoritm

Un curs creat special pentru cei care vor sa inteleaga cum functioneaza algoritmul in toata complexitatea sa.

Durată

100 de zile (15 săptămâni)

Frecvență

zilnic timp de 100 de zile

Număr participanți

470 de participanți

Cui se adresează

antreprenorilor, expertilor, managerilor, specialistilor in marketing

Cursuri marketing online pentru COMPANII

Nu-i spune echipei tale că e nevoie de o promovare mai bună a brandului pentru a crește vânzările! Arată-i concret cum să facă asta prin cursuri de marketing online.

Durată

3 luni

Frecvență

2 sesiuni / lună, 6 sesiuni în total

Număr participanți

20 de participanți

Cui se adresează

Echipe de vânzări care vor să genereze mai multe lead-uri prin social media

Curs digital marketing “Social Media Plan 365”

Învață cum să generezi un Social Media Plan pe 365 de zile, care să producă vânzări pe pilot automat!

Durată

8 ore

Frecvență

1 singură zi

Număr participanți

6

Cui se adresează

echipe de marketing, antreprenori, top & middle management, echipe de vânzări.

Curs marketing strategic: “Strategia de Marketing pe un an de zile”

Obține o strategie de marketing completă pe tot anul, prin care să-ți crești vânzările și vizibilitatea companiei tale în online, cu resursele de care dispui în acest moment!

Durată

8 ore

Frecvență

O singură zi

Număr participanți

6

Cui se adresează

echipe de marketing, antreprenori, top & middle management, echipe de vânzări.

Curs de marketing online: “LinkedIn for Leaders”

Consolidează-ți imaginea de lider în domeniul tău, extinde-ți rețeaua profesională și generează noi oportunități de afaceri cu ajutorul LinkedIn!

Durată

8 ore

Frecvență

1 singură zi

Număr participanți

6

Cui se adresează

persoane din top & midlle managementul companiei

Program de training:“Public Speaking for Leaders”

Fii un speaker plin de carismă, viziune și inspiră-ți echipa să te urmeze!

Durată

8 ore

Frecvență

O singură zi

Număr participanți

6

Cui se adresează

persoane din top & middle managementul companiei

Cum pot fi livrate aceste cursuri de marketing și unde?
  • Curs Online – pe Zoom;
  • Curs de marketing in format fizic:
    • La sediul Marketing Deck din București (Pentru echipe de până la 8 persoane);
    • La sediul clientului;
    • În săli de conferințe închiriate.

Cum pot fi livrate aceste cursuri de marketing și unde?

Consultanți de asigurări, consultanți imobiliari, echipe de network marketing, departamente de vânzări etc….cursurile de markerting online in-house vor ajuta echipa ta să-și crească vânzările printr-o prezență mai bună pe Social Media și în mediul online.
Director de Marketing, Media Buyer, Social Media Specialist, CEO, Antreprenor etc…cursurile de marketing in-house vor constribui la dezvoltarea abilităților de markerting online și social media ale echipei tale și la rezultate mult mai bune ale campaniilor tale de markerting.
HR Manager, HR Specialist, Recruiter etc… prin cursurile de social media in-house, echipa ta de HR va înțelege cum să folosească rețelele sociale pentru a atrage mai mulți candidați relevanți pentru job-urile promovate și, astfel, să crească gradul de retenție al angajaților.

Despre trainer - Paul Ardeleanu

Salutare! Sunt Paul Ardeleanu,

Fondatorul Marketing Deck (agenția de marketing online nr. 1 pe Clutch), Marketer cu +1 Mil euro bugete de marketing gestionate și Creatorul cursului Algoritm cu +190 de absolvenți în acest moment.

La început, când am fondat Marketing Deck, principalele canale folosite erau Facebook Ads și Social Media. De-a lungul timpului, am gestionat bugete de peste 1 milion euro în Social Media. 

Apoi, odată cu creșterea portofoliului de clienți, provocările deveneau tot mai diverse și uneori apărea nevoia de control asupra întregii strategii de marketing a clientului. 

Astfel am învățat să facem totul de la 0. Să creăm și să implementăm strategii de marketing eficiente pentru clienții agenției.

Am derulat campanii pentru +200 de clienți din industrii foarte diverse, atât business-uri mici, cât și branduri cunoscute în nișele lor (Spartan România, Bebe Tei, Logiscool, PhotoHotel, FasTracKids, Priority Clinic și multe altele), și i-am ajutat să își crească conturile de social media și să dubleze sau tripleze profitul afacerii lor. 

Citește mai multe Despre Mine aici.

experienta in marketing
0 ANI
euro în bugete de reclame
> 0 MIL
de training
0 ORE
Cursuri de marketing online sustinute de Paul Ardeleanu - public speaker si fondator Marketing Deck

Ce avantaje oferă cursurile mele de marketing online?

Cursurile de marketing online oferă cunoștințe esențiale pentru promovarea eficientă în mediul digital, creșterea vizibilității brandului, atragerea de clienți noi și optimizarea campaniilor pentru a maximiza ROI-ul.

Prin accesibilitatea lor de oriunde, cursurile mele permit studiul în ritm propriu fără deplasări. Materialele concise și focalizate pe practică asigură învățarea rapidă a strategiilor eficiente, minimizând perioada de pregătire și maximizând aplicabilitatea imediată în campaniile digitale.

Participanții la cursuri învață să aleagă și să utilizeze instrumente și platforme digitale care oferă cel mai bun raport calitate-preț, evitând astfel cheltuielile inutile și concentrându-se pe acțiuni cu adevărat rentabile pentru afacerea lor.

Cursurile de marketing online sunt proiectate pentru a oferi rezultate rapide, oferind participanților cunoștințele și instrumentele necesare pentru a implementa strategii eficiente imediat.

Cursurile pot fi livrate atât online, prin platforme precum Zoom, cât și în format fizic, la sediul Marketing Deck din București sau la sediul clientului.

Cursurile de marketing acoperă o gamă largă de subiecte, de la social media și publicitate online, până la utilizarea AI în marketing sau crearea unui plan de marketing pe termen lung. Astfel, afacerea ta va putea obține rezultate vizibile cu eforturi minime.

Completeaza formularul