Pentru Antreprenori și Marketing Manageri, care vor o strategie de marketing clară prin care să obțină rezultate concrete și predictibile lună de lună

Programul de consultanță
în MARKETING 1-1:
Marketing MENTORING

Programul de consultanță marketing 1 la 1 care te ajută să-ți optimizezi eforturile de marketing și să-ți dublezi vânzările, în maximum 6 luni. Obține o strategie de marketing completă și concretă prin care să-ți dublezi vânzările și să nu mai arzi buget aiurea, cu ajutorul unui mentor – conultant de marketing online cu +1 Mil de euro bugete gestionate

Creăm împreună o strategie de marketing de la A la Z pentru afacerea ta, care să genereze rezultate tangibile în vânzări, lună de lună. *

*Un program susținut de Paul Ardeleanu, consultant marketing cu experiență: fondator Marketing Deck (agenția de marketing online nr. 1 pe Clutch), Marketer cu +1 Mil euro bugete de marketing gestionate și Creatorul cursului Algoritm cu +190 de absolvenți în acest moment.

Program de consultanță în marketing 1 la 1, atât pentru antreprenorii care vor să construiască și să implementeze o strategie de marketing eficientă de la A la Z, cât și pentru managerii de marketing, care au nevoie de ghidaj pentru a putea obține rezultate mai bune;

Lucrăm împreună la toate aspectele marketingului tău online: analizăm situația actuală și creăm strategia de marketing, optimizăm fiecare canal de marketing, înveți să delegi eficient diversele taskuri și-ți optimizezi la maximum rezultatele.

Încă din discovery call, identificăm principalele hibe ale sistemului tău, dar și ce opțiuni ai pentru a obține rezultate rapide și cu consum minim de resurse.

Hai în Programul de Consultanță Marketing Mentoring!

DOAR 2 LOCURI DISPONIBILE ÎN ACEST MOMENT!

Primești ghidaj săptămânal și evaluăm constant progresul pe care îl faci spre obiectivele tale de vânzări

Astfel încât să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de învățare.
Un program susținut de Paul Ardeleanu, consultant marketing cu experiență: fondator Marketing Deck (agenția de marketing online nr. 1 pe Clutch), Marketer cu +1 Mil euro bugete de marketing gestionate și Creatorul cursului Algoritm cu +190 de absolvenți în acest moment.
Paul Ardeleanu, consultant marketing experimentat.

65% din antreprenori și marketing manageri recunosc că au nevoie de claritate în gândire și ghidaj în crearea și implementarea unui strategii de marketing care aduce rezultate palpabile.

Problema este că nu știu de unde să înceapă și la cine să apeleze.

”Am colaborat cu multe agenții, am pierdut timp și mulți bani, iar rezultatele sunt cu mult sub ceea ce agreasem împreună.”

”Nu știu cum să mă organizez ca să-mi fac curățenie în tot ceea ce înseamnă marketingul companiei.”

”Am niște obiective setate pentru acest an, dar nu știu dacă sunt realiste, și mai ales nu știu ce trebuie să fac concret ca să ajung la ele. Mă defocusez foarte repede atunci când apar urgențe.”

”În teorie știu ce trebuie să fac, dar nu reușesc să îmi fac o strategie de marketing clară și să mă țin de ea. E un haos în capul meu.”

Acestea sunt problemele cu care se confruntă în general orice antreprenor sau manager de marketing atunci când vine vorba de crearea și implementarea unei strategii de marketing eficiente, care să aducă vânzări concrete.

Fie își pune toate speranțele într-o agenție care îi promite marea cu sarea, iar la final ajunge dezamăgit și cu bugetul pe 0. 

Fie are o strategie bună de marketing, dar nu e în stare să se țină de ea din lipsă de abilități, timp sau resurse.

Fie are deja rezultate bune cu campaniile pe care le derulează, dar știe că poate vinde mai mult și vrea să scaleze.

În toate aceste situații, antreprenorul sau managerul de marketing întâmpină undeva un blocaj și e clar că are nevoie de cineva din exterior care să realizeze o radiografie obiectivă a marketingului lui, să-i ofere o soluție viabilă și să-l ghideze pas cu pas în atingerea obiectivelor.

Și nu o spun doar eu, ci cei +1204 de antreprenori și oameni de marketing care au completat sondajul realizat de mine în perioada septembrie-noiembrie 2022.

Dacă nu înțelegi cum să analizezi rezultatele tale de până acum ca să vezi unde ai greșit, dacă nu îți setezi niște obiective clare, dacă nu ai o strategie clară, niște proceduri care să te ajute în implementare și instrumente eficiente cu care să poți măsura progresul…

Nu vei ajunge niciodată să ai business-ul la care visezi.

E ca și cum ai vrea să ajungi în SUA cu avionul personal, dar tu nu știi să pilotezi și nici nu vrei să angajezi un pilot pentru acest zbor.

Nu-ți permiți să mai pierzi timp și bani făcând tot felul de experimente de marketing ca să vezi ce funcționează și ce nu. Sau apelând la agenții plătite cu procent din profit, dar care profit? Căci mereu vii cu bani de acasă.

A avea o strategie de marketing clară, care să funcționeze și să-ți aducă vânzări predictibile pe termen lung… asta e adevărata rețetă a succesului.

Poți fi cel mai bun în domeniul tău, poți avea cele mai calitative produse sau servicii, dar ce folos dacă nimeni nu a auzit de tine? Sau dacă produsele și serviciile tale nu ajung la publicul tău țintă? Sau dacă potențialul client nu înțelege de ce ar trebui să cumpere produsul sau serviciul tău?

Așadar, dacă vrei să obții o strategie de marketing clară, prin care să-ți dublezi vânzările și să-ți atingi obiectivele lună de lună, fără să mai arzi buget aiurea, fără amânări și timp pierdut, frustrări și teste eșuate, te aștept cu drag în programul de consultanță MARKERTING MENTORING.

Și asta nu e tot…

Consultanta marketing pentru manageri, CEO sau freelanceri

Îți vei recupera garantat investiția în acest program încă din primele luni

Numai un nebun ar putea crede că poți construi un business solid pe termen lung fără o strategie de marketing clară.

GÂNDEȘTE-TE UN PIC…  Promisiunea mea este că programul de consultanță MARKETING MENTORING te va ajuta să-ți dublezi vânzările. Deci nu doar că îți vei recupera investiția în program într-un timp foarte scurt, dar vei face profit dublu față de momentul actual.

Ce crezi? Nu merită?

Programul de consultanță MARKETING MENTORING este pentru tine dacă:

EȘTI ANTREPRENOR SAU CEO

Fie că ești în stadiul în care vânzările stagnează și pierzi bani în fiecare zi, neștiind ce strategie să aplici, fie că ai o companie care merge bine, dar vrei să scalezi, acest program de consultanță în marketing te ajută să înțelegi unde te afli acum, ce trebuie să îmbunătățești în strategia ta, dar și cum să pui în practică aceste acțiuni, delegând eficient și rentabil toate responsabilitățile de marketing ale afacerii.

Toate acestea fără stres și timp pierdut și fără să riști să ajungi la burnout. Acest program de consultanță în marketing este extrem de util atât pentru tine, cât și pentru alte persoane din conducerea companiei sau din departamentul de marketing.

EȘTI MANAGER MARKETING

Ca manager marketing, să înțelegi ce presupune o strategie de marketing eficientă de la A la Z și cum să o implementezi este un lucru de nenegociat. Vom trece împreună prin toate etapele unei strategii, de la partea de research, la planificare, implementare și apoi analiza și optimizarea rezultatelor. Voi fi mentorul tău și te voi ghida la fiecare pas, săptămână de săptămână.

Astfel, vei putea dubla vânzările companiei pentru care lucrezi și vei avea rezultate bune tot timpul.

EȘTI FREELANCER

Dacă ești terapeut, coach, stomatolog, antrenor de fitness, designer de interior sau ai orice calificare care te poziționează ca expert, acest program susținut de Paul Ardeleanu, consultant marketing cu experiență, te ajută să-ți construiești o strategie eficientă de la A la Z, să o pui în acțiune și să obții leaduri calificate cărora să le vinzi produsele sau serviciile tale.

Astfel, marketingul și găsirea clienților nu vor mai fi un chin pentru tine și te vei putea concentra pe cum să aduci mai multă valoare produselor tale.

IMPORTANT: Acest program de consultanță în marketing poate fi cumpărat de tine pentru tine sau poate fi cumpărat de tine pentru cineva din echipa ta sau chiar departamentul de marketing/vânzări.

Iată ce spun participanții la programele mele

DOAR 2 LOCURI DISPONIBILE ÎN ACEST MOMENT!

Lucrez cu maximum 5 persoane în același timp în sesiuni 1-1, pentru ca fiecare participant să poată primi suport personalizat în cele mai bune condiții!

Alege pachetul de consultanță marketing potrivit nevoilor tale

Pachet One Time

250 euro + TVA
1 sesiune 1-1 de 1 oră
Ghidaj specific pentru provocarea pe care o ai în acest moment
Potrivit pentru provocări punctuale, feedback specific pe campanie sau planul de lansare

Pachet Lunar

450 euro + TVA / lună*

*Se plătește integral la fiecare început de lună

2 sesiuni 1-1 de 1 oră (o dată la 2 săptămâni)
Ghidaj specific pentru obiectivul pe care tu îl ai
1 Discovery Call în prima lună (30 minute în care analizăm situația și stabilim ce avem de făcut)

Pachet Trimestrial

Preț: 1200 euro + TVA / 3 luni*

*Se plătește integral la început

6 sesiuni 1-1 de 1 oră (o dată la 2 săptămâni)
Ghidaj specific pentru strategia ta de marketing
1 Discovery Call în prima lună (30 minute în care analizăm situația și stabilim ce avem de făcut)

VREAU ÎN MARKETING MENTORING

DOAR 2 LOCURI DISPONIBILE ÎN ACEST MOMENT!

IMPORTANT: Vrei să faci acest pas și să te înscrii, însă nu ești 100% sigur dacă acest program ți se potrivește? Completează formularul de mai jos și te voi contacta pentru a vedea dacă și cum te pot ajuta.

10 motive pentru care să alegi Programul de Consultanță MARKETING MENTORING

Cum anume o Strategie de Marketing câștigătoare îți poate schimba viața?

Simplu, pentru mine a însemnat un business de +.... euro (agenția nr. 1 în România pe Clutch), +1 Mil euro bugete de marketing gestionate, +200 clienți activi, +190 de absolvenți ai cursului Algoritm, + …. ore de podcast despre social media în afaceri
Un program susținut de Paul Ardeleanu, consultant marketing cu experiență: fondator Marketing Deck (Agenția de Marketing Online nr. 1 pe Clutch în România) și Marketer cu bugete gestionate de +1 mil. euro

Să învăț cum funcționează marketingul online a fost nu doar o pasiune, ci investiția optimă de timp și bani în viitorul meu și al business-ului meu

Cum am ajuns eu, din trainer de public speaking să conduc agenția nr. 1 în România pe Clutch ( = cel mai mare portal de agenții din lume)?

Am învățat cum să creez și să implementez strategii de marketing eficiente pentru business-uri din nișe diverse, nu doar pentru a-mi promova cursurile de public speaking.

La început, când am fondat Marketing Deck, principalele canale folosite erau Facebook Ads și Social Media. De-a lungul timpului, am gestionat bugete de peste 1 milion euro în Social Media. 

Apoi, odată cu creșterea portofoliului de clienți, provocările deveneau tot mai diverse și uneori apărea nevoia de control asupra întregii strategii de marketing a clientului. 

Astfel am învățat să facem totul de la 0. Să creăm și să implementăm strategii de marketing eficiente pentru clienții agenției.

Am derulat campanii pentru +200 de clienți din industrii foarte diverse, atât business-uri mici, cât și branduri cunoscute în nișele lor (Spartan România, Bebe Tei, Logiscool, PhotoHotel, FasTracKids, Priority Clinic și multe altele), și i-am ajutat să își crească conturile de social media și să dubleze sau tripleze profitul afacerii lor. 

Așadar, după ani întregi în care am lucrat ca marketer, dar și ca fondator al agenției Marketing Deck, am descoperit o serie de tehnici și strategii care funcționează garantat, pentru orice tip de afacere. Iar toată experiența acumulată de-a lungul timpului, am pus-o în programul de consultanță MARKETING MENTORING.

Cum funcționează programul de consultanță MARKETING MENTORING

Analizăm situația actuală

Vom analiza împreună principalele tale canale de marketing din acest moment. Apoi vom stabili unde putem face îmbunătățiri rapide și cu cel mai mic consum de resurse (Instrument folosit: Audit de Marketing)

Creăm Strategia de Marketing

Creăm o strategie completă de marketing pentru afacerea ta, care să genereze rezultate tangibile în vânzări. Strategia de Marketing va deveni instrumentul principal de lucru. (Instrument folosit: Strategie de Marketing)

Optimizăm fiecare canal în parte

Analizăm fiecare canal de Online Marketing și cei mai importanți metrici și căutăm să îi îmbunătățim. Pentru toate aceste canale vom avea un alt instrument de lucru, numit: Analiza rezultatelor. Acest instrument va deveni principalul element de raportare al echipei tale de marketing sau de autoanaliză, dacă tu ești singurul membru al echipei. (Instrument folosit: Analiza Rezultatelor).

Delegăm eficient

Marketingul Online a devenit mult prea complex pentru a putea să le faci pe toate de unul singur. De aceea, îți voi oferi pârghiile necesare de control pentru a putea delega eficient către o agenție, un freelancer sau intern responsabilitățile, și mai ales rezultatele dorite. (Instrument folosit: Roluri și Responsabilități)

ATENȚIE: Programul Marketing Mentoring este un program de tip DWY (Done With You). Asta înseamnă că lucrăm împreună la toate componentele cheie din Marketingul afacerii tale. 

Scopul acestui program este să ajungi la nivelul în care să nu mai ai nevoie de consultant și să faci toate aspectele pe zona de Marketing, singur (adică cu echipa construită de tine).

VREAU CONSULTANȚA MARKETING

DOAR 2 LOCURI DISPONIBILE ÎN ACEST MOMENT!

Iată ce spun participanții la programele mele

Acum, aș vrea să te întreb ceva…

Cât te costă o strategie care nu-ți aduce vânzări?

Cât te costă o strategie care-ți dă bătăi de cap, pentru care muncești peste măsură și din care nu câștigi mai nimic? Cât te costă să nu ai timp pentru familie sau pentru tine? Cât te costă să dai faliment pentru că nu te-ai lăsat ajutat de cineva care a obținut deja rezultatele pe care tu ți le dorești?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar lua să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui expert? Cum știi care strategii funcționează și care nu? Cum știi că ești pe drumul cel bun spre obiectivele tale de vânzări, în oceanul de informație din ziua de azi?

De ce ar trebui să acționezi acum?

În acest moment am doar 2 locuri disponibile. Nu lucrez cu mai mulrt de 5 persoane în programul de mentorat 1 la 1. Deci nu știu când vor mai exista locuri disponibile în acest Marketing Mentoring. Oamenii de succes știu prea bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Înscrie-te acum în programul de consultanță MARKETING MENTORING! Obține o strategie completă prin care să-ți dublezi vânzările și să nu mai arzi buget aiurea, cu ajutorul unui mentor cu +1 Mil de euro bugete gestionate!

Dacă stai pe gânduri, cauți validări și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, bani și oportunități importante. Îți vei irosi potențialul și resursele și vei pierde ocazia să ai vânzări dublate și un business de succes.

Doar acționând vei putea să vezi cifre dublate în cifra de afaceri la finalul anului. Fii tu schimbarea pe care ți-o dorești în business-ul tău! Spune DA acestei oportunități și obține o strategie de marketing de la A la Z pentru afacerea ta, care să genereze rezultate tangibile în vânzări, lună de lună.

Accesul timpuriu la acest tip de educație produce rezultate pe viață!

Înscrie-te acum și asigură-ți locul în program!

Garanția Satisfacției Asigurată!

Primești banii înapoi dacă programul de consultanță MARKETING MENTORING nu e potrivit pentru tine.

Deși sunt 100% convins că ceea ce am pus în acest program este extrem de valoros, dacă nu ești mulțumit de ceea ce primești, îți poți solicita banii înapoi pe ultima lună de consultanță sau pe ultima sesiune (în cazul pachetului one time)

Deci nu ai niciun risc. 

Ori obții un super progres, ori primești banii înapoi. Fără nicio supărare. Iar tot ce ai învățat până atunci e gratuit!

So, we have a deal?