Invitați speciali în cursul Algoritm

Poate te gândești că ALGORITM e un simplu curs de social media…

Dar dă-mi voie să te contrazic!

Pentru că ALGORITM este un curs complet de Digital Marketing, unde avem ca invitați specialiști din variate ramuri ale marketingului.

Pe parcursul celor 15 săptămâni, pe lângă toată strategia dezvoltată de noi, vei mai învăța:

➡️ Cum să scrii texte care vând – împreună cu Paul Melinte, fondatorul Tikaboo, autor al cărții „Lasă Vrăjeala” și creator al celui mai vândut curs de copywriting din România: Picaso Copywriting.

➡️ Tehnici de vânzare – împreună cu Andrei Dunuță, trainer în vânzări & public speaking și creator al comunității „Arta de a NU vinde”.

➡️ Cum să creezi profilul clientului ideal – împreună cu Mădălina Vasiu, creatoarea podcastului „Thinking Made Visible” și consultant în dezvoltare de business prin content marketing.

➡️ Cum să folosești inteligența artificială în marketing – împreună cu Cristian Mezei, Digital Marketer, specialist în AI și creator al programului AI Marketing Catalyst.

➡️ Cum să vinzi prin Facebook – împreună cu Valentin Bărbulescu, creator al platformei Authentic Business Academy și specialist în vânzări prin intermediul conținutului organic pe Facebook.

➡️ Cum să construiești un Funnel pe Instagram – împreună cu Alexandra Ciucanu, Instagram Trainer & Mentor și creatoarea ghidului Tap 4 Instagram.

➡️ Cum să creezi video-uri verticale virale – împreună cu Diana Talpău, TikTok Influencer și account manager la Marketing Deck.

Și nu uita că vei intra automat în „Provocarea de 100 de zile” în care vei fi „obligat” să creezi content zi de zi și vei primi feedback de la mentorii din curs. 🙂

În lumea aceasta există 2 tipuri de oameni (și automat de antreprenori):

1. Oamenii hotărâți, care știu ce vor și profită de orice oportunitate, învață tot mereu lucruri noi, pe care mai apoi le pun în practică și ajung în final să culeagă roadele.

și 

2. Oamenii care își pun singuri limite, își găsesc mereu tot felul de scuze, se gândesc și se răzgândesc de 1000 de ori, iar la final se plâng că nu au reușit să obțină ce și-au propus.

Tu din care categorie faci parte?

În cazul în care răspunsul tău este varianta nr. 1, eu te aștept cu drag în cursurile mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Descarcă Gratuit Ebook-ul ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2023 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial reach-ul și vânzările!