Webinar GRATUIT
Joi, 9 MAI 2024 - 2 sesiuni

zile
ore
min
sec

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.

algoritmul facebook
Paul Ardeleanu – Fondator Marketing Deck (Agenție de Marketing Online Premiată), Marketer cu bugete de +1 mil. euro, Autor “Prezintă cu Impact” și “Ghidul Afacerilor Online”.

WEBINAR GRATUIT

Dublează-ți Vânzările
prin Social Media
în doar 3 luni

Există oare o METODĂ prin care să te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a vizibilității și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei, folosind această metodă și cum o poți replica și tu. Fără bătăi de cap și fără timp sau bani pierduți. 

9 MAI, ora 10:00 și ora 19:00
2 sesiuni LIVE cu același conținut

🎁 CADOU DE ÎNSCRIERE: Cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024

Vrei să descoperi strategia mea testată în +350 de campanii, prin care să-ți aduci business-ul în fața a mii de potențiali clienți și să-ți dublezi vânzările, folosindu-te de Social Media?

Îți voi oferi toate informațiile necesare despre algoritmul platformelor pentru a obține o creștere exponențială a vizibilității și a vânzărilor într-un mod simplu și inteligent, fără bătăi de cap și fără timp sau bani pierduți. 

Nu îți voi arăta cum să te îmbogățești peste noapte sau mai știu eu ce alte prostii, ci te voi învăța cum să folosești procesul dezvoltat și folosit de noi în agenția Marketing Deck ca să creștem paginile, reach-ul organic și vânzările celor peste 350 de clienți cu care am lucrat până acum.

Procesul poate fi replicat în orice tip de business.

WEBINARUL ARE LOC PE 9 MAI 2024
VOR FI 2 SESIUNI LIVE (același conținut) – la ORA 10:00 și la ORA 19:00

120 de minute

de informații premium

9 MAI 2024

data webinarului

+1.000.000 euro

bugete de marketing gestionate

Invitat Special și Moderator: Paul Melinte

Antreprenor cu +5 mil. euro cifră de afaceri, creatorul celui mai vândut curs de copywriting din România „Picasso copywriting” și autor de bestseller.

Participă LIVE la Webinar și descoperă:

WEBINARUL ARE LOC PE 9 MAI 2024, ORA 10:00 și 19:00

🎁 CADOU DE ÎNSCRIERE: Cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 (vezi detalii mai jos👇)

Despre Paul Ardeleanu

10 Tactici pentru a Construi și a Crește o Comunitate pe Facebook

Salutare! Eu sunt Paul Ardeleanu, antreprenor cu multiple roluri (marketer, manager, trainer, autor), iar din punct de vedere personal sunt tătic, maratonist și investitor. 

Folosesc Social Media din 2013 și a fost principala modalitate prin care reușeam să umplu sălile la cursurile de public speaking, pe care le susțineam pe atunci.

Apoi am fondat Marketing Deck, care astăzi este agenția de marketing online din România Nr. 1 pe Clutch. 

De-a lungul timpului, am gestionat bugete de peste 1 milion euro în Social Media. 

Social Media a fost și este printre principalele canale de promovare pe care le-am folosit de acum 10 ani și pe care le folosim în continuare. 

Am derulat campanii pe social media pentru +350 de clienți din industrii foarte diverse, atât business-uri mici, cât și branduri cunoscute în nișele lor (Spartan România, Bebe Tei, Logiscool, PhotoHotel, FasTracKids, Priority Clinic și multe altele), și i-am ajutat să își crească conturile de social media și să dubleze sau tripleze profitul afacerii lor. 

De asemenea, am scris două cărți (“Prezintă cu Impact” și “Ghidul Afacerilor Online”) și sunt autorul cursului Algoritm, cel mai vândut curs de Social Media din România.

Așadar, după ani întregi în care am lucrat ca marketer, dar și ca fondator al agenției Marketing Deck, am descoperit o serie de tehnici și strategii care funcționează garantat, pentru orice tip de afacere. Și abia aștept să-ți povestesc despre acestea în webinar.

WEBINARUL LIVE PE 9 MAI 2024, LA ORA 10:00 și LA 19:00

Cadou special de Înscriere la webinar

Înscrie-te la webinar și primești gratuit ebook-ul "A murit Facebook-ul?" în care afli:

5 aspecte puțin cunoscute, dar extrem de importante, de clasare a conținutului, pe baza cărora algoritmul Facebook decide cărui utilizator să-i arate conținutul pe care-l creezi;

Cea mai inteligentă metodă de a folosi cele 4 tipuri de conținut din Facebook (Post, Story, Reel, Groups) pentru a-ți maximiza șansele de a ajunge la cât mai mulți urmăritori;

O tehnică unică de scriere creativă, pe care o poți folosi în orice postare pentru a atrage atenția și a primi garantat reacții, comentarii și share-uri;

Cea mai bună strategie de a-ți crește reach-ul și engagementul postărilor tale atunci când primești întrebări sau comentarii de la urmăritorii tăi.

+ un SUPER CADOU

*dacă participi LIVE și stai până la final

Ghidul InstaCash

Un ghid practic de 100 de pagini în format PDF, care are ca scop principal: să te ajute să monetizezi contul tău de Instagram.

NU UITA! Ca să primești acest cadou din partea mea, trebuie să parcurgi următorii doi pași:

1️⃣ Să te înscrii la webinar apăsând butonul de mai jos

2️⃣ Să participi LIVE la oricare dintre cele 2 sesiuni și să stai până la final (voi oferi linkul de download în chat-ul webinarului)

Ce spun cei care au PARTICIPAT LA WEBINARELE ȘI CURSURILE MELE

Ești pregătit să descoperi cea mai bună metodă prin care să te folosești de algoritmul platformelor sociale pentru a obține o creștere exponențială a vizibilității și a vânzărilor?

Atunci te aștept la acest Webinar Gratuit!

👇 Completează formularul de mai jos și ești automat înscris! 👇

WEBINARUL ARE LOC PE 9 MAI 2024

VOR FI 2 SESIUNI LIVE (același conținut) – la ORA 10:00 și la ORA 19:00