Vino cu mine la 4 evenimente de top!

Luna Aprilie este plină de evenimente pentru mine… la fel a fost și Martie, Februarie și de fapt orice lună din acest an. 

Dar hai să-ți povestesc unde merg și de ce te invit și pe tine să vii alături de mine:

Business la Microfon: 5 Aprilie 

Vineri 5 Aprilie voi face 🎤 Business la Microfon la Campionatul de Elevator Pitch, singurul campionat de elevator pitch din România.
În doar 60 de secunde, va trebui să susțin un pitch prin care să conving cei 300+ oameni de business din public. 

Am fost prezent și la ediția trecută și a fost nebunie. 

Este un fel de Românii au Talent cu discursuri de Business. Înveți și te distrezi în același timp.

🎟️ Comunitatea Social Media România (Comunitatea pe care am creat-o) este partenerul acestui eveniment și toți membrii comunității noastre au preț preferențial. Poți participa cu 250 lei în loc de 300 lei (sau chiar 225 Lei/persoană în loc de 250 lei dacă veniți în gașcă de minim 2).

🗓 Data: 5 aprilie 2024🕦 Ora: 11:00

📍 Locația: Cinema Băneasa (Șoseaua București-Ploiești 42D)

Să fie Business la Microfon! 👋🎤

Summitul Gratuit “UPcelerator Successful Business & Life”: 8-12 Aprilie

În 8-12 aprilie voi fi Speaker la Summit-ul Gratuit “UPcelerator Successful Business & Life – Cum să ai o afacere de succes și să te bucuri de viață.”

Evenimentul este deja la a 2-a ediție și se desfășoară online.​20 de specialiști din domeniul antreprenoriatului, personal branding, marketing, wellbeing, coaching și psihoterapie vor prezenta soluții practice, simple, testate, la provocările de business și emoționale pe care le întâmpină antreprenorii. 
Prezentarea mea va fi despre cum să construiești o afacere bazată pe comunitate

Am pornit Comunitatea Social Media România de la 0 în Septembrie 2022 și acum a ajuns la peste 22.000 de membri… iar în prezentarea mea de la Summit îți voi povesti pas cu pas ce am făcut. Participarea la Summit este Gratuită.

Deviza summitului este “Hai să creștem afaceri de succes și să ne bucurăm și de viață!”.​Poți să te înscrii aici: https://upcelerator.biz/

Bizz.Club Bootcamp 2024: 18 – 21 Aprilie 

Bootcamp-ul Bizz.Club are loc în Sighișoara pe parcursul a 3 zile, alături de 20+ facilitatori și traineri și peste 120 de membri din BIZZ.CLUB din toată țara.


Am avut ocazia să particip și anul trecut (alături familia mea) și a fost una dintre cele mai faine experiențe din 2023. Anul acesta voi merge din nou și voi facilita 2 Workshop-uri în cadrul Bizz.Camp. 

Primul Workshop va fi despre 10 modalități concrete pentru a folosi AI-ul în afaceri

Voi prezenta:

  • cum poți construi următoarea postare de Facebook sau LinkedIn în doar 1 minut, 
  • cum creezi o fișă de rol folosind AI, 
  • cum să creezi cap-coadă o strategie de Marketing pentru tot anul toate acestea în doar 5 minute, 
  • cum să creezi un script pentru video-uri virale, 
  • cum să creezi reclame care chiar convertesc 
  • + multe alte utilizări interesante ale AI-ului.

Al doilea Workshop se numește Arrow Breaking și este practic un atelier experiențial prin care participanții vor putea să depășească una dintre barierele mentale pe care le au, atât fizic cât și mental. Atelierul implică ruperea unei săgeți cu gâtul într-un mod care pare imposibil la început. 

Bineînțeles, săgeata ruptă va rămâne cu ei ca un simbol al succesului.Bizz.Camp este exclusiv pentru membrii Bizz.Club așa că este nevoie să fii membru în Bizz.Club mai întâi dacă îți dorești să participi în Bizz.Camp acest an sau la anul. 

Aici poți găsi mai multe detalii despre Bizz Club

Time to Sell: 17 – 19 Aprilie 

Time to Sell e un eveniment dedicat antreprenorilor, freelancerilor și coachilor, experților din diverse domenii care sunt pregătiți să își amplifice vânzările, să își atingă potențialul și să-și crească influența în social media.

Evenimentul se desfășoară pe parcursul a 3 zile, alături de 20+ experți în domeniul marketing-ului și al vânzărilor.

Vor fi ateliere foarte utile pentru un antreprenor care are nevoie de inspirație, cunoștințe și oameni alături de care să meargă mai departe.Participarea la eveniment este Gratuită.

Ce voi oferi eu? Voi fi prezent în Summit în ziua 2 și am pregătit o sesiune de foarte mare interes. Voi vorbi despre cum poți transforma Like-urile din Social Media în vânzări reale pentru afacerea ta.


Aici îți poți rezerva un loc la eveniment.

Fie că ți se potrivește mai bine în București, Online sau la Sighișoara sper să ne vedem la oricare dintre aceste ocazii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Descarcă Gratuit Ebook-ul ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2023 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial reach-ul și vânzările!