De ce sa alegi cursul„ALGORITM” in 2024

De ce cred că „ALGORITM” poate fi cea mai bună investiție pe care o faci ÎN 2024?

✅ Pentru că o afacere trebuie să existe și să performeze pe Social Media în 2024.

✅ Pentru că am experiența celor 5 ediții anterioare, văd rezultatele celor peste 470 de persoane care au ales să urmeze cursul și știu exact cum să te aduc și pe tine la rezultate asemănătoare sau chiar mai bune.

✅ Pentru că îți ofer o adevărată călătorie de 100 de zile în care vei avea permanent alături de tine un mentor care să te ajute să pui în practică tot ceea ce înveți.

Misiunea ALGORITM este să devină cursul în care participanții chiar implementează tot ceea ce învață.

Și intenționez să-mi duc la capăt această misiune!

✅ Pentru că, pe lângă cele 2 Bonusuri Exclusive de mai sus, îți oferîncă 10 Bonusuri în valoare de 1410 euro.

Printre aceste bonusuri vei găsi un plan de postări pentru Social Media, acces într-un Power Group privat, o listă de proceduri interne pentru Social Media și chiar un curs de Facebook Ads (reclame plătite).

Dar și multe altele.

✅ Pentru că, dacă ar fi să angajezi agenția mea (Marketing Deck) să facă pentru tine tot ceea ce înveți în ALGORITM, ar trebui să ne plătești cel puțin 4500 de euro (1500 euro / lună x 3 luni, perioada minimă de contract).

✅ Pentru că în cele 15 săptămâni de curs vei învăța cum să aplici Piramida Algoritm în afacerea ta și să ajungi un adevărat lider pe social media în industria ta.

E incredibil ce poți realiza în 100 de zile dacă ai consecvență, informații de calitate și suport din partea unei persoane care a ajuns deja la obiectivul pe care vrei să-l atingi.

Pe scurt, asta îți oferă ALGORITM:

Consecvență. Informații. Suport. 

Și contextul perfect să implementezi din prima zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Descarcă Gratuit Ebook-ul ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2023 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial reach-ul și vânzările!