[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BVBuq&webforms_id=173202″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

Numele meu este Paul Ardeleanu, co-fondator al comunitatii Speakers Club, Speaker, Trainer, Presentations coach dar mai presus decat titulaturile mele sunt un om ambitios, pornit sa faca o schimbare pozitiva in comunitate.

Cum am pornit?

M-am nascut intr-un mic orasel din Ialomita, numit Tandarei, intr-o familie de clasa medie. Cea mai mare parte a copilariei mele am fost acel tanar care tot timpul statea in banca lui, nu se remarca cu nimic si nu supara pe nimeni.

Totusi, dupa ce mi-am infruntat timiditatea si teama de a vorbit in public, am devenit extrem de interesat de domeniul prezentarilor publice. Am inceput sa exersez in comunitati de practica si am facut calatoria de la teama de a vorbi in public, la placerea de a vorbi in public. Acest domeniu s-a transformat treptat din frica in hobby, apoi in pasiune si acum este o cariera full time.

Unde sunt acum?

Conduc impreuna cu partenera mea de afacere, Eliza Nitescu, comunitatea Speakers Club, loc în care oamenii isi dezvolta muschiul vorbirii prin antrenament constant.

Ca realizari personale:

  • Am tinut prezentari in fata a peste 7.000 de oameni
  • Am peste 1100 de ore de vorbit în public.
  • Am peste 500 de ore de coaching
  • Am avut ocazia sa fiu de 7 ori speaker la Business Days
  • Am aparut pe scena TED cu o prezentare la TEDx Bacau.
  • Am impartit scena cu personalitati precum: Andreea Raducan, Mihai Leu, George Ivascu, Lorand Soares Szasz, Andy Szekely si multi altii.
  • Am tinut traininguri atat pentru companii mari, multinationale (Petrotel Lukoil, Ericsson, …) cat si pentru compannii locale (Inter Imobiliare – Iasi, ALMAS Office – Timisoara, Stephanie’s Dental Clinic – Bucuresti, … )
  • Am lucrat cu leaderi din toate domeniile in programele de coaching pentru a ii sprijini sa isi dezvolte muschiul vorbirii si sa aiba mai mult impact cu mesajul lor
  • Am avut peste 50 de aparitii in presa scrisa, radio si televiziune

Mai important decat toate realizarile mele este faptul ca in fiecare zi iubesc ceea ce fac si am ocazia sa ajut alti oameni sa obtina performante mai bune, atat personal, cat si profesional.

Slogan personal: Inspiring Your Voice!

Mai multe despre evenimentele mele poti vedea aici.

Tinem legatura pe Facebook.