Newsletter: Minutul de Marketing

- Ghidul Tău Zilnic pentru Online -

Vrei să ai cele mai noi și eficiente metode de growth hacking în marketing, zi de zi, în emailul tău?

Căutarea a luat sfârșit. 

Newsletter-ul: Minutul de Marketing îți aduce metode testate în digital marketing prin care să-ți crești vizibilitatea, credibilitatea și vânzările în online. 

Sunt emailuri scurte, de maximum 500 de cuvinte (o pagină de word), astfel încât să poți aplica acea metodă trimisă, chiar în ziua respectivă. 

Completează formularul de mai jos și în fiecare zi de lună până vineri, la ora 07:00, vei primi: Minutul de MarketingCe vei primi pe Email în fiecare zi (Luni - Vineri)?

Metode Eficiente de Growth Hacking: Vei primi în fiecare zi metode și strategii testate în digital marketing care să te ajute să crești vizibilitatea și credibilitatea afacerii tale în mediul online.

Actualizări Zilnice: Fără a mai căuta informații pe internet, vei avea acces la cele mai noi și relevante strategii de marketing, direct în inboxul tău în fiecare zi lucrătoare.

Eficiență în Timpul Investit: Cu emailuri scurte și concise, de maximum 500 de cuvinte, vei putea înțelege rapid și aplica ușor strategiile prezentate, economisindu-ți timp prețios.

Creșterea Vânzărilor: Metodele prezentate în newsletter te vor ajuta să-ți crești vânzările online, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a atinge și convinge audiența ta țintă.

Conținut de Calitate: Vei beneficia de conținut de înaltă calitate, selectat și prezentat într-un mod clar și concis, care să te ajute să iei decizii informate și să eviți pierderea de timp cu informații neesențiale.

Acces Gratuit: Abonarea la "Minutul de Marketing" este complet gratuită, oferindu-ți oportunitatea de a-ți îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în marketingul online fără costuri suplimentare.

Cine scrie "Minutul de Marketing"?

Toate emailurile sunt scrise de mine (Paul Ardeleanu) și doar corectate de echipa mea. 

Cine sunt eu?

Numele meu este Paul Ardeleanu și sunt antreprenor cu multiple roluri (marketer, manager, trainer, autor), iar din punct de vedere personal sunt tătic și investitor. 

Acum 6 ani am fondat Marketing Deck, Agenție de Marketing Online Premiată. Alături de echipa mea, am ajutat peste 200 de companii din multiple industrii (educație, e-commerce, HoReCa, B2B, IT, transporturi, retail) să își crească conturile de Social Media și să dubleze sau tripleze profitul afacerii lor. 

În 2022 am creat cursul de Social Media Marketing: Algoritm (ce a strâns peste 250 de participanți până în acest moment) și am fondat Comunitatea Social Media România (Comunitate ce a ajuns la peste 13.000 de membrii). 

algoritmul facebook
Paul Ardeleanu

Newsletter: Minutul de Marketing

- Ghidul Tău Zilnic pentru Online -

Completează formularul de mai jos și în fiecare zi de lună până vineri, la ora 07:00, vei primi: Minutul de Marketing