Ai ratat Webinarul LIVE?

zile
ore
min
sec
Vezi înregistrarea webinarului.

Pentru proprietarii de afaceri locale care își doresc să atragă mai mult trafic în locație, mai multe apeluri și mai multe vânzări.

algoritmul facebook
Paul Ardeleanu – Fondator Marketing Deck (Agenție de Marketing Online Premiată), Marketer cu bugete de +1 mil. euro, Autor “Prezintă cu Impact” și “Ghidul Afacerilor Online”.

WEBINAR LIVE GRATUIT

Cum să ajungi Nr. 1 pe Google Maps

Cum ar fi dacă ar există o metodă prin care să-ți promovezi afacerea locală în mod gratuit?

Toți antreprenorii se concentrează pe promovarea online pe Facebook, Google Search sau Reclame (Meta Ads, Google Ads).

Totuși, există o platformă pe care competitorii tăi o neglijează, și aceea este Google Maps.

Hai la webinar și descoperă strategiile care îți pot duce afacerea în topul căutărilor pe Google Maps.

90 de minute

de informații premium

14 NOIEMBRIE 2023

data webinarului

+1.000.000 euro

bugete de marketing gestionate

„Competiția pe Google e extrem de mare.
Nu cred că e posibil să ajung nr. 1 acolo.”

Înainte să citești mai departe, vreau să mă asigur că înțelegi un lucru extrem de important.

Acest webinar NU este despre cum să ajungi nr. 1 pe Google. Pentru asta ai nevoie de SEO.

În acest webinar îți voi arăta cum să ajungi nr. 1 pe Google Maps.

Uite un exemplu:

Cei mai mulți antreprenori se concentrează pe Facebook,  Google Search sau Reclame.

Oportunitatea ta în acest moment este că o mare parte din competitorii tăi ignoră efectiv una dintre cele mai importante platforme pentru o afacere locală: GOOGLE MAPS.

De aceea, este bine să acționezi repede și să “furi” startul.

Dar…

Nu spun că vei ajunge nr. 1 în 3 zile.

Nu spun că după webinar vei apărea în toate căutările posibile de pe Google Maps.

Ce pot să îți spun este că dacă ești o persoană muncitoare, ai un business ce oferă servicii extraordinare și vrei să dai 100% pentru a-ți promova mai eficient afacerea, atunci acest webinar este special pentru tine!

Participă live la webinar și învățĂ

Cine sunt speakerii acestui webinar și de ce ar trebui să le urmezi sfaturile

Paul Ardeleanu - fondator Marketing Deck

10 Tactici pentru a Construi și a Crește o Comunitate pe Facebook

Salutare! Eu sunt Paul Ardeleanu, antreprenor cu multiple roluri (marketer, manager, trainer, autor), iar din punct de vedere personal sunt tătic și investitor. 

Iată câteva dintre cele mai notabile realizări profesionale:

Am fondat Marketing Deck, Agenție de Marketing Online Premiată. Alături de echipa mea, am ajutat peste 350 de companii din multiple industrii (educație, e-commerce, HoReCa, B2B, IT, transporturi, retail) să își dubleze sau tripleze vânzările prin strategii eficiente de digital marketing.

Am scris două cărți, “Prezintă cu Impact”, în care învăț oamenii care au de susținut prezentări în fața unei audiențe cum să facă acest lucru într-un mod care să stârnească interes și să fie memorabile, folosindu-se de mijloacele multimedia, și “Ghidul Afacerilor Online”, o carte în care am pus toată experiența mea de business și marketing digital și care conține o serie de interviuri cu experți în afaceri și marketing online, precum: Lorand Soares Szasz – coach si consultant de afaceri, Liviu Taloi – cel mai apreciat consultant e-commerce din România, Roxana Magopet – Directorul de Marketing și PR al FAN Courier, Mihai Patrascu – fondator evoMAG și actionar watchshop.ro etc.

Am fost trainer de Public Speaking timp de 7 ani și am avut propria mea companie de training, Speakers Club, în care am activat timp de 5 ani. Am predat cursuri de comunicare (în principal Public Speaking) la peste 8.000 de oameni din toată România și din afara ei. 

Deci cunosc câte ceva despre marketingul digital și, în special, despre cum să ajungi nr. 1 pe Google Maps și abia aștept să-ți povestesc mai multe în webinar.

Iulian Ghișoiu - fondator TargetWeb

Salut! Numele meu este Iulian Ghișoiu. Sunt expert SEO și fondator TargetWeb, „Agenția SEO a anului 2022 în România”. Cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro în ultimii 5 ani, TargetWeb este una dintre primele agenții din România care a oferit servicii SEO pentru voice search. 

Sunt, de asemenea, fondatorul magazinului online BeKid.ro și al platformei Comunicatedepresa.net, Speaker, Trainer și Formator.

Călătoria mea în mediul online și SEO a început de pe vremea când trebuia să merg la InternetCafe să navighez puțin pe net, să joc un Counter sau să chatuiesc pe mIRC cu prietenii.

Între anii 2000 și 2005 am folosit la maximum timpul petrecut online și am învățat și am experimentat cât de mult am putut, urmând ca în 2006 să-mi deschid primul meu site de servicii SEO (nu-l puteam numi agenție încă).

Totuși, după alți 4 ani plini studiu și de experimente (unele de succes, altele eșuate), am reușit să-mi deschid o agenție în adevăratul sens al cuvântului.

Așa că, în 2010, a luat „ființă” TargetWeb Agency, care a devenit foarte rapid un reper în industrie.

Cei peste 17 ani de experiență în domeniu m-au pus față în față cu orice provocare cu care s-ar putea confrunta un business pe partea de promovare online, în special SEO.

Tehnicile pe care le predau (și pe care le vei afla la webinar) sunt exact aceleași tehnici prin care am ajutat multe branduri să devină lideri de piață în nișa lor de activitate. Branduri precum gazduire.ro, Business Days, ecco sau Bizz.Club.

Aceleași tehnici stau și în spatele succesului propriului meu magazin online: BeKid.ro.

Așadar, am comprimat toată experiența mea în optimizarea conturilor Google My Business și vin cu drag în acest webinar pentru a te ajuta să înțelegi ce este esențial să faci pentru a ajunge Nr. 1 pe Google Maps.

Am și un CADOU SPECIAL de înscriere la webinar.

Dacă îl vrei, completează formularul și îl primești instant pe email.

Primeşti eBook-ul "A murit Facebook-ul?" în care vei afla:

5 aspecte puțin cunoscute, dar extrem de importante, de clasare a conținutului, pe baza cărora algoritmul Facebook decide cărui utilizator să-i arate conținutul pe care-l creezi;

Cea mai inteligentă metodă de a folosi cele 4 tipuri de conținut din Facebook (Post, Story, Reel, Groups) pentru a-ți maximiza șansele de a ajunge la cât mai mulți urmăritori;

O tehnică unică de scriere creativă, pe care o poți folosi în orice postare pentru a atrage atenția și a primi garantat reacții, comentarii și share-uri;

Cea mai bună strategie de a-ți crește reach-ul și engagementul postărilor tale atunci când primești întrebări sau comentarii de la urmăritorii tăi.

Iată ce spun persoanele cu care am lucrat până în prezent

Ești gata să descoperi cum să ajungi nr. 1 în Google Maps și să reconfigurezi traseul clienților tăi către afacerea ta?

Completează formularul de mai jos și hai la webinar!