Ai ratat Webinarul GRATUIT?
Vezi înregistrarea înainte să expire.

zile
ore
min
sec
<b>Din păcate, ai ajuns prea târziu.<br></b> Înregistrarea webinarului a expirat!

Webinar: Nr. 1 pe GOOGLE MAPS

Intră în Nr.1 pe Google Maps - Cursul în care îți optimizezi contul în timp real pentru a ajunge Nr. 1 pe Google Maps în doar 3 luni

27 noiembrie 2023 - 18 decembrie 2023

Algoritmul Platformelor de Social Media

Înveți cum funcționează Google Maps pentru afacerile locale și ce trebuie să faci, pas cu pas, pentru a ajunge Nr. 1 în căutări pe cuvinte cheie din domeniul tău

*Un curs susținut de Paul Ardeleanu, fondator Marketing Deck (agenție de marketing digital) și Iulian Ghișoiu, fondator TargetWeb (agenție SEO)

Curs complet de Google Maps împărțit în 3 module ușor de înțeles pentru antreprenorii care nu au timpul și cunoștințele necesare să ajungă în topul căutărilor pe Google Maps.

În doar 4 sesiuni înveți cum să ajungi Nr. 1 pe Google Maps și cum să obții mai multă vizibilitate, mai multe apeluri și mai multe vânzări.

Încă din prima zi vei lucra direct pe contul tău și vei implementa tehnici care vor impacta în mod pozitiv afacerea ta.

Desfășurare 100% online | Perioada 27 noiembrie - 18 decembrie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

Perioada în care se desfășoară cursurile live pe Zoom și în care primești feedback personalizat de la mentori este de 4 săptămâni, dar ai acces pe viață la înregistrări și la toate materialele din platformă, cu toate actualizările ulterioare.

Toate lecțiile (inclusiv cursurile live de pe Zoom) sunt urcate pe o platforma de e-learning, deci le poți revedea oricând simți nevoia.

Înscrie-te la curs până pe
23 noiembrie ora 23:59 și primești 6 Bonusuri Exclusive

Un document cu toți pașii necesari pe care trebuie să îi faci pentru a ajunge Nr. 1 pe Google Maps.

Îți arătăm metoda prin care am primit sute de testimoniale pozitive pentru cursul Algoritm și pentru agenția Marketing Deck.

Ai acces la un grup privat de Facebook, unde primești răspunsuri din partea experților noștri la toate întrebările tale.

Un document cu zeci de comenzi și instrucțiuni pentru ChatGPT, astfel încât să „scurtezi drumul” către topul Google Maps.

Un document practic cu toți pașii pe care trebuie să îi urmezi dacă ai o afacere cu mai multe locații și vrei să ajungi cu toate locațiile în topul căutărilor.

Ne uităm pe contul tău, verificăm stadiul actual și stabilim ce trebuie să faci mai departe pentru a ne asigura că te îndrepți în direcția potrivită.

Desfășurare 100% online | Perioada 27 noiembrie - 18 decembrie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

Cine sunt trainerii tăi din curs?

Paul Ardeleanu

Creatorul cursului Algoritm, Fondatorul agenției Marketing Deck și Marketer cu bugete gestionate de +1 mil. euro

Salutare! Sunt Paul, antreprenor, marketer, autor și trainer. 

Am fondat Marketing Deck, agenția de marketing online din România Nr. 1 pe Clutch. De-a lungul carierei mele am gestionat bugete de peste 1 mil. euro și, alături de echipa mea, am ajutat peste 350 de companii din multiple industrii (educație, e-commerce, HoReCa, B2B, IT, transporturi, retail) să își dubleze sau tripleze vânzările prin strategii eficiente de digital marketing. 

De asemenea, am scris două cărți (“Prezintă cu Impact” și “Ghidul Afacerilor Online”) și sunt autorul cursului Algoritm, cel mai vândut curs de Social Media din România.

Așadar, am testat și validat strategii de marketing online și social media, inclusiv tehnici prin care să ajungi nr. 1 pe Google Maps și abia aștept să îți împărtășesc din experiența mea.

Salut! Numele meu este Iulian Ghișoiu. Sunt expert SEO și fondator al agenției TargetWeb, „Agenția SEO a anului 2022 în România.” 

Cu o cifră de afaceri de peste 3 milioane de euro în ultimii 5 ani, TargetWeb este una dintre primele agenții din România care a oferit servicii SEO pentru voice search. 

Cei peste 17 ani de experiență în domeniu m-au pus față în față cu orice provocare cu care s-ar putea confrunta un business pe partea de promovare online, în special SEO.

Tehnicile de optimizare Google My Business din acest curs sunt exact aceleași tehnici prin care am ajutat multe branduri să devină lideri de piață în nișa lor de activitate. Branduri precum gazduire.ro, Business Days, ecco sau Bizz.Club.

Aceleași tehnici stau și în spatele succesului propriului magazin online: BeKid.ro.

Așadar, am comprimat toată experiența mea în optimizarea conturilor Google My Business în acest curs online, pentru a te ajuta să înțelegi ce este esențial să faci pentru a ajunge Nr. 1 pe Google Maps.

Desfășurare 100% online | Perioada 27 noiembrie - 18 decembrie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

Iulian Ghișoiu

Expert SEO, Fondatorul agenției Target Web, peste 3 milioane de euro cifra de afaceri în ultimii 5 ani, Speaker, Trainer, Formator

Desfășurare 100% online | Perioada 27 noiembrie - 18 decembrie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

Primești feedback personalizat de la trainerii cursului pe toată perioada celor 30 de zile de curs

Astfel încât să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de învățare

IATĂ CE SPUN PERSOANELE CARE AU LUCRAT CU PAUL ȘI ECHIPA LUI

Nu cred că prezența pe Google Maps e un lucru vital pentru afacerea mea”

➡️ 83% din potențialii tăi clienți iau o decizie în funcție de recenziile de pe Google Maps.

➡️ 63% din utilizatorii aplicațiilor de hărți, preferă Google Maps în favoarea altor platforme.

➡️ Google Maps are 1 miliard de utilizatori la nivel mondial și continuă să crească.

De ce să nu fii și tu acolo?

De ce să nu profiți de oportunitatea de a apărea în partea de sus a ecranului unui potențial client atunci când acesta caută soluții pentru anumite probleme pe care le are?

Pentru o afacere locală este absolut esențial să fie prezentă pe Google Maps.

Cu cât înțelegi asta mai devreme, cu atât va fi mai ușor să ajungi în topul căutărilor și să-ți lași concurența în urmă.

Dar ca să ajungi acolo, trebuie să aplici o strategie bine pusă la punct, pe care o vei primi „mură-n gură” la cursul „Nr. 1 în Google Maps”.

Deci, dacă vrei să îți crești vizibilitatea, să aduci mai mulți potențiali clienți la tine în locație și să faci telefonul de firmă să sune mai des, apasă butonul de mai jos și hai în cursul care îți poate schimba complet businessul.

curs de Social Media Algoritm

Desfășurare 100% online | Perioada 27 noiembrie - 18 decembrie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

„Nr. 1 în Google Maps” e cursul care te ajută să-ți recuperezi investiția de zeci sau chiar sute de ori

Gândește-te puțin…

Dacă după 3 luni afacerea ta va fi pe locul 1 în căutările de pe Google Maps și îți va aduce 10, 20 sau chiar 100 de clienți noi pe lună în locație, merită investiția de 1500 de lei?

IATĂ CE SPUN PERSOANELE CARE AU LUCRAT CU IULIAN ȘI ECHIPA LUI:

Cursul Nr.1 pe Google Maps este pentru tine dacă:

Desfășurare 100% online | Perioada 27 noiembrie - 18 decembrie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs

Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi tot suportul de care are nevoie!

PREȚUL PENTRU EDIȚIA #1:

1500 RON

Desfășurare 100% online | Perioada 27 noiembrie - 18 decembrie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs pe platforma de e-learning

10 motive să te înscrii în programul Nr. 1 pe Google Maps

1

Înveți tot procesul prin care să crești vizibilitatea afacerii tale și ajungi un lider în domeniul tău de activitate.

2

Descoperi cum să aduci mai mulți clienți în locație și să îți crești vânzările.

3

Vei ști cum să faci ca să primești mai multe recenzii pozitive și să crești credibilitatea afacerii tale.

4

Nu te înscrii într-un curs teoretic, ci mai degrabă într-un program practic în care implementezi ceea ce înveți încă din prima zi.

5

Nu încerci să ajungi nr. 1 „după ureche”, ci alături de mentori specializați în marketing digital și SEO.

6

Vei fi printre puținii proprietari de afaceri care înțeleg cum funcționează rankingul pe Google Maps și care investesc timp și energie într-o prezență mai bună pe această platformă.

7

Nu mai stai la „mila” algoritmului Google, ci iei măsuri concrete pentru a-ți face afacerea cunoscută.

8

Ai acces pe viață la curs, la înregistrările sesiunilor live, la bonusuri și la toate celelalte materiale pe care le vei primi + toate actualizările pe care le vom face de la o ediție la alta.

9

Primești suport constant din partea specialiștilor pentru a te asigura că te îndrepți în direcția potrivită.

10

Înveți fără stres cu ajutorul garanției „ZERO Riscuri” - ai la dispoziție 14 zile pentru a decide dacă acest curs este potrivit pentru tine. Dacă nu, îți dăm toți banii înapoi.

Cum funcționează?

1

În fiecare LUNI, de la 14:00, ne vedem live, pe Zoom, timp de 4 săptămâni consecutive

Pe lângă cele 4 sesiuni săptămânale, vei primi și checklist-uri, worksheet-uri, teme și resurse care te vor ajuta să înțelegi și să aplici procesul de creare și optimizare Google Maps dezvoltat și testat de noi.

2

Creezi și optimizezi contul Google Business Profile chiar în timpul cursului

Primești de la traineri toate informațiile de care ai nevoie și lucrezi la optimizarea contul tău de Google My Business chiar în timpul sesiunilor live. Astfel, ne asigurăm că toți participanții chiar implementează ceea ce predăm în curs.

3

Până la sfârșitul anului afacerea ta va ajunge în topul afișărilor pe Google Maps

Asta se traduce prin vizibilitate crescută a brandului, mai mulți potențiali clienți care te contactează și mai mulți clienți în locație.

IMPORTANT!

Chiar dacă nu vei putea participa la cele 4 întâlniri live, poți parcurge oricând lecțiile. Ele vor fi înregistrate și urcate într-o platformă dedicată de curs la care vei avea acces pe viață!

Desfășurare 100% online | Perioada 27 noiembrie - 18 decembrie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs pe platforma de e-learning

Care e structura cursului

Ai o listă generoasă de bonusuri, în continuă creștere:

Acum, gândește-te și analizează...

Îți permiți să nu apari în rezultatele Google Maps?

Cât te costă o investiție care-ți dă bătăi de cap, pentru care muncești peste măsură și din care câștigi chiar mai puțin decât un angajat? Cât te costă să nu ai timp pentru familie sau pentru tine? Cât te costă să dai faliment pentru că nu te-ai lăsat ajutat de cineva care a obținut deja rezultatele pe care tu ți le dorești?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar lua să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui expert? Cum știi care strategii funcționează și care nu? Cum știi că ești pe drumul cel bun în procesul de învățare, în oceanul de informație din ziua de azi?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în curs sunt deschise doar pentru o perioadă scurtă de timp. În plus, de la seria următoare prețul cursului va crește. Oamenii de succes știu bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Înscrie-te în cursul „Nr. 1 în Google Maps” și urcă în topul căutărilor în doar 3 luni!

"Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă.” - Woody Allen

Momentul potrivit nu vine niciodată, momentul potrivit este aici și acum. Însă mulți dintre noi ne punem piedici inventând și căutând scuze și argumente pentru a mai amâna puțin momentul.

Dacă stai deoparte și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, șanse și oportunități importante. Îți vei irosi potențialul și resursele și vei pierde ocazia să ai un viitor strălucit.

NU AȘTEPTA momentul potrivit, ÎNCEPE cu resursele pe care le ai în prezent!

Doar acționând vei descoperi abilități despre care poate nici nu știai că le ai. Spune DA provocărilor și îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.

Accesul timpuriu la acest tip de educație produce rezultate pe viață!

Înscrie-te din timp și asigură-ți locul în ALGORITM!

Desfășurare 100% online | Perioada 27 noiembrie - 18 decembrie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs pe platforma de e-learning

Înscrie-te în „Nr. 1 în Google Maps” și urcă în topul căutărilor în doar 30 de zile!

Beneficiezi de GARANȚIA ZERO RISCURI timp de 14 zile

Odată ce ai început cursul, vei avea suficient timp să îți dai seama dacă este potrivit pentru tine sau nu.

Ai 2 săptămâni la dispoziție să descoperi care sunt strategiile pe care noi le predăm, primești acces la bonusuri și participi la două live-uri.

Totuși, dacă după aceste 14 zile constați că informațiile de creștere pe care le înveți nu sunt potrivite pentru afacerea ta, ne scrii un email la contact@paulardeleanu.com și îți returnăm toți banii, fără nicio supărare!

Desfășurare 100% online | Perioada 27 noiembrie - 18 decembrie | 30 de zile | 4 sesiuni live, pe Zoom | Bonusuri Exclusive | Acces pe viață la înregistrări, bonusuri & toate materialele din curs pe platforma de e-learning

Întrebări frecvente

Da, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând pentru a le urmări, însă partea de mentorat personalizat este valabilă doar 4 săptămâni. Așadar, dacă vrei să obții rezultatele dorite este de dorit să-ți faci timp și să participi live la webinariile săptămânale de pe Zoom.

Nu pierzi nimic înafară de interacțiunea cu noi și cu colegii tăi.

Toate sesiunile live vor fi înregistrate și vei avea acces pe viață la ele, dar și la toate materialele și bonusurile pe care le primești. Plus orice alte actualizări ulterioare vom mai face.

Vor fi 4 întâlniri LIVE, pe Zoom, a câte 90 de minute fiecare.

Pe lângă aceste întâlniri vei avea o mulțime de materiale precum: checklist-uri, worksheets și teme, care te vor ajuta să înțelegi mai bine și să aplici corect informațiile învățate.

La toate astea se adaugă toate bonusurile de care ți-am spus mai devreme.

Cursul „Nr. 1 în Google Maps” e gândit special pentru antreprenorii care nu au cunoștințe tehnice de marketing online sau SEO. Așa că, nu e necesar să ai cunoștințe avansate.

Sigur! Cu ajutorul cursului „Nr. 1 în Google Maps” poți aduce un plus de valoare clienților tăi și chiar poți să taxezi suplimentar pentru asta.

Sigur că da. Te rog să menționezi acest lucru în detaliile comenzii sau să-mi lași direct datele de contact ale colegului/colegei tale pentru a-i da acces pe platforma de E-learning și pentru a-i transmite mai multe detalii.

Tot ce trebuie să faci este să îmi dai un email sau telefon în termen de 14 zile de la începerea cursului și îți returnez toți banii.

Profită de oferta Early Bird

zile
ore
min
sec

Disclaimer: Rezultatele diferă de la persoană la persoană, în funcție de determinarea fiecăreia de a învăța și de experiența fiecăreia în ceea ce privește marketingul și antreprenoriatul. Aceasta nu este o schemă de îmbogățire peste noapte, ci un curs de pregătire profesională care are puterea de a schimba viziunea despre vânzări a cursantului. Multe informații sunt revelatoare, dar ca acestea să funcționeze e nevoie să fie puse în practică. Vei putea obține maximul din acest curs dacă ești deschis la noi perspective, determinat să înveți, pui întrebări și lămurești nedumeririle ce pot apărea și aplici cât mai repede ceea ce înveți.

Copyright © 2019-2023 Paul Ardeleanu. Toate drepturile rezervate.

Înscrie-te pe lista de așteptare