Ediția #9: 16 mai - 24 august 2024

Pentru antreprenorii care vor să profite de schimbările de algoritm ale rețelelor sociale ca să-și dubleze vizibilitatea și vânzările

- ALGORITM -

Algoritmul Platformelor de Social Media

Programul care îți arată concret cum să-ți dublezi vânzările prin Social Media în doar 100 de zile*

Bate algoritmul rețelelor sociale și dublează-ți vânzările în doar 100 de zile, chiar dacă nu știi cum și nu ai timp să faci content zilnic

Alătură-te celor +600 de participanți Algoritm!

*Disclaimer: Dublarea vânzărilor depinde foarte mult de nivelul actual al afacerii, cât și de gradul tău de implicare.

Învață cum funcționează rețelele sociale și cum să creezi conținut pe social media care să vândă.*

*Un curs susținut de Paul Ardeleanu
Fondator Marketing Deck (Agenție de Marketing Online Premiată) și Marketer cu bugete gestionate de +1 mil. euro

Curs complet de social media împărțit pe felii ușor de înțeles, atât pentru antreprenorii care își doresc să-și crească vânzările, cât și pentru specialiștii în marketing care vor să-și dezvolte noi abilități pentru a avea rezultate mai bune.

În doar 100 de zile înveți tot ce ai nevoie să știi despre rețelele sociale și cum să-ți crești vânzările prin social media, care-ți va permite să nu-ți mai faci vreodată griji pentru bani.

Încă din prima zi de curs vei ști care sunt pașii concreți a acestui proces și ce rezultate poți obține prin campaniile tale.

Desfășurare online - Ediția #9: 16 mai - 24 august 2024 | 100 de zile (15 săptămâni) | Cursuri online pe Zoom | Feedback personalizat | Grup privat de Facebook | Tehnici și strategii testate | Înveți cum să faci un plan editorial și oferte imbatabile, obții proceduri simple ca să-ți crești vizibilitatea, urmăritorii și vânzările în doar 100 de zile.

Perioada în care se desfășoară cursurile live pe Zoom și în care primești feedback personalizat de la mentori este de 15 săptămâni, dar ai acces pe viață la înregistrări și la toate materialele din platformă, cu toate actualizările ulterioare.

Toate lecțiile (inclusiv cursurile live de pe Zoom) sunt urcate pe o platforma online de elearning, deci le poți revedea oricând simți nevoia.

"Am avut claritatatea să fac prima mea lansare de curs unde am avut 20 de persoane înscrise și am reușit să generez niște venituri frumușele de 4000 euro."

"De-a lungul provocării cu Paul am reușit să generez lead-uri [...] pentru programele high-ticket pe care le organizez."

"După primele 2 săptămâni am văzut primele rezultate concrete, atât în zona de prospectare cât și în primele mele vânzări din social media."

Înscrie-te la curs până pe 15 Mai ora 23:59 și primești automat

2 BONUSURI EXCLUSIVE

10 SUPER BONUSURI
în valoare de 1750 euro

Bonus #1 - Social Media Plan pentru 100 de zile (în valoare de 150 euro)

Îți pun la dispoziție un plan editorial cu ce să postezi în fiecare zi din următoarele 100 de zile.

Bonus #2 - Mentorat pe toată durata cursului (în valoare de 300 euro)

Vei avea alocat un mentor care te va ghida spre obținerea rezultatelor dorite. Vei primi de la acesta: 1. Feedback personalizat o dată la 2 săptămâni; 2. Un Strategy Meeting de 30 de minute; 3. Răspunsuri la toate întrebările tale.

Bonus #3 - Lista noastră de Proceduri Interne pe Social Media + Kit de instrumente de marketing (în valoare de 300 euro)

Primești practic acces la procesul complet folosit de noi în agenție prin care facem campanii de social media marketing, atât pe organic, cât și campanii plătite. În plus, îți oferim un toolkit extrem de util pentru marketingul afacerii tale (Template-uri pentru Profil de Client Ideal, Analiza Rezultatelor, Plan de Lansare și Prompturi pentru ChatGPT).

Bonus #4 - Curs înregistrat “Social Media pentru începători” (în valoare de 150 euro)

Îți arăt pas cu pas cele mai importante aspecte de natură tehnică ale platformelor de Social Media (Facebook, Instagram, TikTok, Youtube). În acest fel nu te vei simți blocat atunci când trebuie să pui în practică ceea ce înveți la curs.

Bonus #5 - Curs înregistrat ”Cum creezi vizualuri atractive în Canva” (în valoare de 150 euro)

Te voi învăța simplu și rapid cum să creezi vizualuri pentru postările și reclamele tale care să atragă atenția utilizatorilor și să-i oprească din scroll, folosind Canva.

Bonus #6 - Curs înregistrat “Cum creezi video-uri captivante cu CapCut” (în valoare de 150 euro)

Te voi învăța simplu și rapid cum să creezi și să-ți editezi video-urile cu ajutorul aplicației Capcut.

Bonus #7 - Curs înregistrat ”Facebook Ads pe înțelesul tuturor” (în valoare de 150 euro)

Te voi învăța simplu și rapid cum să generezi vânzări în mod predictibil, folosind reclamele pe Facebook și Instagram

Bonus #8 - Curs înregistrat “Cum să delegi eficient zona de Social Media” (în valoare de 150 euro)

Ca antreprenor nu le poți face tu pe toate. Dar e important să știi cum funcționează social media, ca să poți delega eficient această zonă. În acest curs bonus, vei învăța cum să selectezi și ce să-i ceri persoanei căreia vrei să-i delegi zona de social media management.

Bonus #9 - Masterclass înregistrat “Lansare Sold Out în doar 24 de ore” (în valoare de 150 euro)

Din acest masterclass vei avea ocazia să afli cum am planificat și implementat campania mea de lansare a cursului Algoritm care a fost SOLD OUT în mai puțin de 24 de ore.

Bonus #10 - Grup Facebook care va deveni propriul tău Power Group (în valoare de 100 euro)

Colegii tăi de grup vor susține postările tale prin likes, comments sau shares, pentru a se distribui mai departe și pentru face algoritmul să funcționeze în favoarea ta.

Traineri și invitați speciali

Paul-Ardeleanu
Paul Ardeleanu
Lead Trainer

Creatorul Algoritm și Trainer în toate sesiunile cursului, Fondatorul agenției Marketing Deck și Marketer cu bugete gestionate de +1 mil. euro

Alexandra-Ciucanu
Alexandra Ciucanu
Co-Trainer

Creatoarea Ghidului Tap 4 Instagram, Content Creator, Instagram Trainer & Mentor

paul_melinte_sq
Paul Melinte
Copywriting​

Co-Fondator Tikaboo, autor al cărții „Lasă Vrăjeala” și creator al celui mai vândut curs de copywriting din România: „Picasso Copywriting”

ANDREI DUNUȚĂ
Andrei Dunuță
Vânzări

Creatorul comunității „Arta de a NU vinde”, Trainer în vânzări și public speaking

Madalina Vasiu
Mădălina Vasiu
Profilul Clientului Ideal

Creatoarea Podcastului „Thinking Made Visible”, Consultant în Dezvoltare de Business prin Content Marketing

Diana-Talpau
Diana Talpău
Video Vertical

TikTok Influencer, Account Manager la Marketing Deck

Daniel_Zarnescu
Daniel Zărnescu
Persuasiune

Fondator Construim Imperii și Storycraft, Autor

Primești feedback personalizat de la Mentorii Algoritm pe toată perioada celor 100 de zile de curs

Astfel încât să fii sigur că te afli tot timpul pe drumul cel bun în procesul de învățare.
social media marketing

65% din antreprenori consideră că este vital pentru afacerea lor să creeze constant conținut pe Social Media. Și atunci, de ce nu o fac?

Eu nu cred că pot avea rezultate wow prin social media! Vizibilitatea organică a scăzut foarte mult și nu am un buget generos pentru reclame plătite.

Eu nu știu ce să postez! Efectiv nu mă pricep să fac postări, nu știu ce tip de content ar fi de interes pentru potențialii mei clienți.

Eu nu am timp să mă ocup! Suntem încă un business mic, eu ca administrator trebuie să le fac aproape pe toate. Când să mai am timp și să fac postări, când zilnic apar tot felul de neprevăzute?

Acestea sunt problemele cu care se confruntă în general orice proprietar de business atunci când vine vorba de prezența afacerii lui pe social media.

Fie nu crede că poate avea rezultate, fie nu are cunoștințele necesare, fie se confruntă cu lipsa timpului.

Însă, o prezență constantă pe social media este esențială pentru orice business. 

Și nu o spun doar eu, ci peste 77% din antreprenori consideră că este vital (nota 9 sau 10) pentru afacerea lor să creeze constant conținut pe Social Media. (conform sondajului realizat de mine în perioada 22 Septembrie – 31 Noiembrie 2022 și completat de +1204 de antreprenori, marketeri sau angajați).

Dacă nu ești zilnic pe social media, dacă potențialii tăi clienți nu află despre business-ul tău, înseamnă că nu exiști.

Atât de simplu!

NU ai voie să nu ai o strategie de content în 2024. Oamenii verifică online înainte de a lua o decizie. Este un aspect obligatoriu. 

Este chiar mai important decât să ai site. Probabil ai întâlnit și tu afaceri care vând de rup pe Facebook, fără să aibă site sau magazin online. Doar din postări organice sau reclame.

Dacă reușești să treci peste aceste convingeri limitative (căci doar asta sunt), vei realiza că, pentru a folosi Social Media ca să-ți crești business-ul și vânzările, nu ai nevoie nici de cunoștințe tehnice, nici de prea mult timp, nici de o comunitate deja formată…

ci ai nevoie doar …

Să știi cum funcționează Algoritmul Platformelor Sociale.

Așadar, dacă vrei să înveți cum funcționează rețele sociale și să-ți dublezi reach-ul organic și vânzările pe social media în doar 100 de zile, te aștept cu drag la cursul ALGORITM.

Dar asta nu e tot…

Consultanta marketing pentru manageri, CEO sau freelanceri

Acest curs te va ajuta să-ți recuperezi investiția de zeci sau sute de ori

Educația bate inflația!

Iar investiția în tine plătește cea mai bună dobândă. Poate sună a clișeu, dar e adevărat!

GÂNDEȘTE-TE UN PIC…  dacă o singură informație din curs te ajută generezi un extra de 3900 lei în prima lună, nu doar că ți-ai scos banii pe curs, dar în următoarele luni deja faci profit.

Nu crezi că merită?

ALGORITM este pentru tine dacă:

EȘTI ANTREPRENOR

Fie că ești la început de drum sau ai deja o companie care merge bine, din acest curs vei învăța tehnici și strategii avansate de social media marketing, care te vor ajuta să-ți dublezi reach-ul și vânzările chiar dacă nu ai bugete generoase pentru reclame plătite.

Poți folosi acest curs pentru tine sau poți instrui o persoană care să se ocupe pe viitor de promovarea companiei tale pe social media.

Vei învăța să faci content de impact pentru potențialii tăi clienți

EȘTI EXPERT sau LIBER PROFESIONIST

Fie că ești terapeut, coach, stomatolog, hairstylist, designer de interior sau ai orice calificare care te poziționează ca expert, vei învăța din acest curs cum să te promovezi mai simplu și mai eficient pentru a avea clienți în mod constant.

EȘTI SPECIALIST MARKETING

>Fie că ești deja specialist marketing sau vrei să devii unul, acest curs te va învăța tot ce ai nevoie să știi despre social media marketing: cum să faci un plan de content ca un profesionist și să atragi cei mai buni potențiali clienți, cum să faci oferte imbatabile, povești virale și lansări de succes. Astfel, vei putea dubla vânzările companiei pentru care lucrezi și vei avea rezultate bune tot timpul.

Iată ce rezultate au obținut cursanții Algoritm:

Locurile sunt limitate pentru ca fiecare participant să poată primi feedback personalizat în cele mai bune condiții!

Prețul pentru ediția #9:
3900 lei

- TVA inclus -

CURSUL POATE FI ACHITAT ȘI ÎN 2 rate de 2000 lei SAU 4 rate de 1050 lei ! APASĂ BUTONUL ŞI ÎNSCRIE-TE LA CURS.

Desfășurare online - Ediția #9: 16 mai - 24 august 2024 | 100 de zile (15 săptămâni) | Cursuri online pe Zoom | Feedback personalizat | Grup privat de Facebook | Tehnici și strategii testate | Înveți cum să faci un plan editorial și oferte imbatabile, obții proceduri simple ca să-ți crești vizibilitatea, urmăritorii și vânzările în doar 100 de zile.

10 motive să te înscrii în programul ALGORITM

Modul în care social media mi-a schimbat viața...

Fondator Marketing Deck (Agenția de Marketing Online nr. 1 pe Clutch în România) și Marketer cu bugete gestionate de +1 mil. euro

Cel mai bun lucru pe care am putut să-l fac... a fost să investesc timp și energie într-un skill ce mi-a returnat investiția înmiit.

Cum am ajuns eu, un tânăr timid din Țăndărei

să conduc agenția o agenție de Marketing Online Premiată (Marketing Deck)?

Am învățat cum să folosesc Social Media în avantajul meu… nu doar ca simplu consumator, ci să devin creator de conținut

Folosesc Social Media din 2013 și a fost principala modalitate prin care reușeam să umplu sălile la cursurile de public speaking, pe care le susțineam pe atunci.

Apoi am fondat Marketing Deck și primul client al agenției a fost pe servicii de Facebook Ads și Social Media Management. 

De-a lungul timpului, am gestionat bugete de peste 1 milion euro în Social Media. 

Social Media a fost și este printre principalele canale de promovare pe care le-am folosit de acum 10 ani și pe care le folosim în continuare. 

Am derulat campanii pe social media pentru +200 de clienți din industrii foarte diverse, atât business-uri mici, cât și branduri cunoscute în nișele lor (Spartan România, Bebe Tei, Logiscool, PhotoHotel, FasTracKids, Priority Clinic și multe altele), și i-am ajutat să își crească conturile de social media și să dubleze sau tripleze profitul afacerii lor. 

Așadar, după ani întregi în care am lucrat ca marketer, dar și ca fondator al agenției Marketing Deck, am descoperit o serie de tehnici și strategii care funcționează garantat, pentru orice tip de afacere. Iar toată experiența acumulată de-a lungul timpului, am pus-o în cursul ALGORITM.

Cum funcționează?

În fiecare Joi la ora 14:00 vom avea curs live pe Zoom

Pe lângă cele 15 webinarii săptămânale, vei primi și checklist-uri, worksheet-uri, teme și resurse care te vor ajuta să înțelegi și să aplici procesul de social media management dezvoltat și testat de noi

Vei primi feedback la postările tale de la mentori

Încă din prima zi vei avea clar în minte tot procesul și vei începe să aplici cele învățate la curs. Vei primi feedback de la mentori, astfel încât să fii sigur în orice moment că ești pe drumul cel bun

Până pe 24 august 2024 vei putea să vezi cifre dublate la capitolul vânzări

Vom fi alături de tine în această călătorie. Vom fi prezenți în grupul de Facebook și-ți vom răspunde la întrebări. Te vom surprinde cu surprize și vom lega prietenii – chiar dacă acest curs se desfășoară online

Poți parcurge oricând lecțiile!

Lecțiile vor fi înregistrate. Le poți parcurge oricând și-ți poți face temele și-n următoarele zile, însă îți recomandăm să ții pasul cu ritmul cursului, dacă vrei să obții rezultatele dorite.

Vei avea acces pe viață la lecțiile cursului, dar vei primi feedback la postări doar pe perioada desfășurării lui.

Cum arată structura cursului

Piramida Algoritm

MODULUL #1 – Planul pentru următoarele 100 de zile

MODULUL #2 – Postări care aduc bani, nu doar like-uri (invitat Paul Melinte)

MODULUL #3 – Algoritmul Platformelor de Social Media

MODULUL #4 – “Strategia Sniper” pentru a găsi cei mai buni potențiali clienți (invitat Mădălina Vasiu)

MODULUL #5 – Upgrade la Profilurile de Social Media

MODULUL #6 – Metoda “Video în 5 minute” care îți va umple contul de followeri

MODULUL #7 – Cum creezi rapid “Vizualuri generatoare de cash”, nu care doar arată bine

MODULUL #8 – Cum creezi texte convingătoare super rapid, folosind AI-ul (Invitat Cristian Mezei)

MODULUL #9 – Metoda “Power Group” în Social Media pentru a tripla reach-ul organic în mod gratuit

MODULUL #10 – Cum folosești Grupurile de Facebook pentru a genera vânzări (invitat Valentin Bărbulescu)

MODULUL #11 – Cum să generezi interacțiuni relevante pe Social Media

MODULUL #12 – O nouă filosofie de Vânzări (Invitat Andrei Dunuță)

MODULUL #13 – Cum poți obține review-uri pe bandă rulantă

MODULUL #14 – Cum să creezi video inspirațional care să trezească Emoție

MODULUL #15 – Ce contează și ce NU contează când analizezi rezultatele

BONUSURI

Ai o listă mare de bonusuri, acum în valoare de 1810 euro, în continuă creștere.

Iată ce spun cei care au fost în cursul Algoritm:

*Astăzi poți cumpăra ALGORITM la un preț super avantajos! Detalii mai jos.

Acum, gândește-te și analizează...

Cât te costă o investiție falimentară?

Cât te costă o investiție care-ți dă bătăi de cap, pentru care muncești peste măsură și din care câștigi chiar mai puțin decât un angajat? Cât te costă să nu ai timp pentru familie sau pentru tine? Cât te costă să dai faliment pentru că nu te-ai lăsat ajutat de cineva care a obținut deja rezultatele pe care tu ți le dorești?

Ce opțiuni ai la dispoziție?

Cât timp ți-ar lua să te documentezi de unul singur, fără vreun ghidaj din partea unui expert? Cum știi care strategii funcționează și care nu? Cum știi că ești pe drumul cel bun în procesul de învățare, în oceanul de informație din ziua de azi?

De ce ar trebui să acționezi acum?

Înscrierile în curs sunt deschise doar pentru o perioadă scurtă de timp. În plus, de la seria următoare prețul cursului va crește. Oamenii de succes știu bine că procrastinarea este cauza tuturor neîmplinirilor, iar acțiunea e calitatea învingătorilor.

Înscrie-te în ALGORITM, învață să faci content pe placul algoritmului rețelelor sociale și dublează-ți vânzările în doar 100 de zile!

"Dacă aștepți momentul potrivit, te întrec alții, care nu îl așteaptă.” - Woody Allen

Momentul potrivit nu vine niciodată, momentul potrivit este aici și acum. Însă mulți dintre noi ne punem piedici inventând și căutând scuze și argumente pentru a mai amâna puțin momentul.

Dacă stai deoparte și aștepți momentul “potrivit”, vei pierde timp, șanse și oportunități importante. Îți vei irosi potențialul și resursele și vei pierde ocazia să ai un viitor strălucit.

NU AȘTEPTA momentul potrivit, ÎNCEPE cu resursele pe care le ai în prezent!

Doar acționând vei descoperi abilități despre care poate nici nu știai că le ai. Spune DA provocărilor și îți vei dovedi ție însuți că ești în stare să obții lucruri MARI, la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi.

Accesul timpuriu la acest tip de educație produce rezultate pe viață!

Înscrie-te din timp și asigură-ți locul în ALGORITM!

Preţul pentru ediția #9: 3900 lei

Desfășurare online - Ediția #9: 16 mai - 24 august 2024 | 100 de zile (15 săptămâni) | Cursuri online pe Zoom | Feedback personalizat | Grup privat de Facebook | Tehnici și strategii testate | Înveți cum să faci un plan editorial și oferte imbatabile, obții proceduri simple ca să-ți crești vizibilitatea, urmăritorii și vânzările în doar 100 de zile.

Înscrie-te în ALGORITM și dublează-ți vânzările în doar 100 de zile!

Garanția ZERO riscuri asigurată! Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă ALGORITM nu e pentru tine.

Odată ce ai intrat în curs ai destul de mult timp să-ți dai seama dacă acesta este potrivit pentru tine.

În aceste 14 zile de garanție vei învăța care sunt pașii necesari din procesul dezvoltat și testat de noi, care ne-a făcut să devenim Agenția de Marketing Online nr. 1 pe Clutch*, în România (*cel mai mare portal de Agenții din Lume).

Vei învăța bazele platformelor social media, cum să faci research și cum să-ți construiești avatarul de client, ce mecanisme de atracție și de conversie să folosești, îți vei definitiva strategia de social media și vei face câte o postare în fiecare zi, plus acces la toate bonusurile (care, în total, valorează cel puțin 2000 euro).

Totuși, dacă ți se pare că acest curs nu e pentru tine, ne poți trimite un email la contact@paulardeleanu.ro în termen de 14 zile de la începerea oficială a cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. Iar tot ce ai învățat până atunci e gratuit! Este atât de simplu!

Ai vreo întrebare? Vezi dacă găsești răspuns aici!

Pot urmări lecțiile mai târziu dacă nu am timp în această perioadă?

Da, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând pentru a le urmări, însă partea de mentorat personalizat este valabilă doar 100 de zile. Așadar, dacă vrei să obții rezultatele dorite este de dorit să-ți faci timp și să participi live la webinariile săptămânale de pe Zoom.

Care e investiția pe care trebuie să o fac pe lângă banii dați pe curs?

Niciuna, acest curs te va învăța tot ce ai nevoie să știi despre social media pentru a-ți crește afacerea în online. Poți folosi aceste abilități în propria afacere sau poți aplica cele învățate în compania unde lucrezi sau pentru clienții tăi, dacă ești freelancer.

Dacă nu am afacerea mea, pot urma acest curs?

Sigur, pentru că vei învăța multe lucruri despre strategiile testate de noi în social media, strategii pe care le poți folosi în compania unde lucrezi sau pentru clienții tăi, dacă ești freelancer, și care îți vor aduce mai mulți clienți și mai multe vânzări.

Are rost să mă înscriu în acest program dacă nu știu nimic despre social media?

Cu siguranță! Spre deosebire de o abilitate care presupune cunoștințe tehnice sau talent, promovarea pe social media o poate învăța oricine, atâta timp cât ai acces la informație corectă și deja testată! După ani întregi în care am lucrat ca marketer, dar și ca fondator al agenției Marketing Deck, am descoperit o serie de tehnici și strategii care funcționează garantat, pentru orice tip de afacere. Iar toată experiența acumulată de-a lungul timpului, am pus-o în acest curs.

Cum voi obține dublarea vânzărilor dacă n-am deloc experiență în acest domeniu?

Așa cum îți spuneam, ceea ce vei învăța la acest curs nu sunt lucruri teoretice, ci tehnici și strategii testate de noi, care produc rezultate. Practic, vei avea ocazia să lucrezi după procesul folosit de noi în agenție pentru clienții noștri și vei genera conținut pe social media în fiecare zi timp de 100 de zile. În plus, vei fi ghidat în permanență și vei primi feedback personalizat de la mentor.

Ai vreo întrebare? Vezi dacă găsești răspuns aici!

Da, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând pentru a le urmări, însă partea de mentorat personalizat este valabilă doar 100 de zile. Așadar, dacă vrei să obții rezultatele dorite este de dorit să-ți faci timp și să participi live la webinariile săptămânale de pe Zoom.

Nu pierzi nimic înafară de interacțiunea cu mine și cu colegii tăi.

Toate sesiunile live vor fi înregistrate și vei avea acces pe viață la ele, dar și la toate materialele și bonusurile pe care le primești. Plus orice alte actualizări ulterioare vom mai face.

Vor fi 15 întâlniri LIVE, pe zoom, a câte o oră și 30 de minute fiecare (60 de minute predare + 30 min întrebări și răspunsuri).

Pe lângă aceste întâlniri vei avea o mulțime de materiale precum: checklist-uri, worksheets și teme, care te vor ajuta să înțelegi mai bine și să aplici corect informațiile învățate.

La toate astea se adaugă feedbackul personalizat din partea mentorilor și legătura pe care o vei menține cu aceștia pe toată perioada cursului.

Cursul Algoritm este conceput pentru a se potrivi atât începătorilor, cât și celor cu experiență. Vom începe prin predarea unor concepte mai ușoare și vom avansa treptat, astfel încât toată lumea să poată învăța și să se dezvolte.

Cu siguranță! Spre deosebire de o abilitate care presupune cunoștințe tehnice sau talent, promovarea pe social media o poate învăța oricine, atâta timp cât ai acces la informație corectă și deja testată! După ani întregi în care am lucrat ca marketer, dar și ca fondator al agenției Marketing Deck, am descoperit o serie de tehnici și strategii care funcționează garantat, pentru orice tip de afacere. Iar toată experiența acumulată de-a lungul timpului, am pus-o în acest curs.

În cazul în care îți dorești să profesezi pe viitor ca social media specialist (fie angajat, fie freelancer), da, acest curs te va ajuta foarte mult.

Vei învăța multe lucruri despre strategiile testate de noi în social media, strategii pe care le poți folosi în compania unde lucrezi sau pentru clienții tăi, dacă ești freelancer, și care îți vor aduce mai mulți clienți și mai multe vânzări.

Totuși, este important ca în cadrul cursului să aplici practic ceea ce înveți, fie că este pentru brandul personal, fie că este pentru o afacere a unui prieten, deoarece doar prin practică îți vei dezvolta cel mai mult abilitățile.

Clar că da. Consider că orice specialist de Social Media ar fi bine să participe în cadrul programului Algoritm.

Toată echipa din cadrul Marketing Deck (10 persoane) va fi prezentă și ca participanți în cadrul cursurilor.

Sigur că da. Te rog să menționezi acest lucru în detaliile comenzii sau să-mi lași direct datele de contact ale colegului/colegei tale pentru a-i da acces pe platforma de E-learning și pentru a-i transmite mai multe detalii.

Vom face o analiză inițială și una finală ca să-ți dai seama dacă ți-ai îndeplinit toate obiectivele stabilite la începutul cursului.

Așa cum îți spuneam, ceea ce vei învăța la acest curs nu sunt lucruri teoretice, ci tehnici și strategii testate de noi, care produc rezultate. Practic, vei avea ocazia să lucrezi după procesul folosit de noi în agenție pentru clienții noștri și vei genera conținut pe social media în fiecare zi timp de 100 de zile. În plus, vei fi ghidat în permanență și vei primi feedback personalizat de la mentor.

Înțelegem dorința ta de a primi feedback pentru ambele pagini, însă pentru a asigura calitatea și atenția adecvată, trebuie să ne concentrăm pe una singură.

Prin aceasta, putem oferi feedback detaliat și valoros pentru o singură pagină sau afacere, astfel încât să poți profita la maximum de cunoștințele și sugestiile noastre pentru a-ți dezvolta afacerea în cea mai eficientă modalitate posibilă.

Tot ce trebuie să faci este să îmi dai un email sau telefon în termen de 14 zile de la începerea cursului și îți returnez toți banii.

Cursul ALGORITM este un proiect pe termen lung.
Pasiunea mea este să studiez tot ce ține de rețelele sociale și de marketing online.

Așa că, indiferent dacă strategiile de acum nu vor mai fi valabile peste un an sau peste 5, tu vei avea acces pe viață la toate actualizările cursului.

Cu alte cuvinte, dacă peste 6 luni se schimbă ceva, eu voi fi printre primii care află de schimbări și voi actualiza informațiile din curs cât de repede posibil.

Fiecare ediție a venit cu actualizări majore ale cursului și voi face acest lucru în continuare pe măsură ce platformele se schimbă și cursul evoluează.

Într-adevăr, dacă ai la dispoziție câteva luni în care să faci research non-stop și să iei la rând toată documentația de pe net, e posibil să pui cap la cap tot ce primești de-a gata în cursul ALGORITM.

Dar, chiar dacă reușești asta, trebuie să înțelegi că informația nu e de ajuns.

Doar pentru că citești o carte de business, nu te face antreprenor.

Trebuie să intri în acțiune, să „dai cu capul”, să implementezi practic.

Exact asta face ALGORITM pentru tine.

Doar că am dat eu cu capul de multe ori în locul tău.

Și, cu ajutorul meu și al mentorilor, vei reuși ca în maximum 100 de zile să pui în aplicare toată informația pe care o înveți și să-ți dublezi vânzările.

Niciuna, acest curs te va învăța tot ce ai nevoie să știi despre social media pentru a-ți crește afacerea în online. Poți folosi aceste abilități în propria afacere sau poți aplica cele învățate în compania unde lucrezi sau pentru clienții tăi, dacă ești freelancer.

Da, oferim o diplomă la finalul cursului pentru a atesta absolvirea cu succes a programului nostru.

Din păcate, există posibilitatea să fi nimerit persoane începătoare în digital marketing. Peste 80% dintre frunizorii de servicii de digital marketing din România sunt la nivel de juniorat.

Totuși, este important să ai în vedere că atunci când colaborezi cu cineva (angajat, freelancer, agenție), responsabilitatea rezultatelor este împărțită pe jumătate.

De multe ori, antreprenorii consideră că furnizorii de marketing digital apasă pe buton și vin rezultate imediat… și bineînțeles, este ieftin să apeși pe acel buton.

În schimb, realitatea este că tu, ca antreprenor, ai nevoie să cunoști foarte multe despre marketing digital pentru a putea comunica pe aceeași limbă cu furnizorul și a-ți da imediat seama când se poate mai bine, și când nu.

De aceea, ai nevoie să te educi ca să poți controla procesul de delegare. Dacă înveți să faci singur și apoi delegi, șansele de succes sunt infinit mai mari.

Prinde Bonusurile Surpriză

zile
ore
min
sec

Prinde Super Bonusurile

zile
ore
min
sec

Disclaimer: Rezultatele diferă de la persoană la persoană, în funcție de nivelul afacerii, determinarea fiecăreia de a învăța și de experiența fiecăreia în ceea ce privește marketingul și antreprenoriatul. Aceasta nu este o schemă de îmbogățire peste noapte, ci un curs de pregătire profesională care are puterea de a schimba viziunea despre vânzări a cursantului. Multe informații sunt revelatoare, dar ca acestea să funcționeze e nevoie să fie puse în practică. Vei putea obține maximul din acest curs dacă ești deschis la noi perspective, determinat să înveți, pui întrebări și lămurești nedumeririle ce pot apărea și aplici cât mai repede ceea ce înveți.

Copyright © 2019-2023 Paul Ardeleanu. Toate drepturile rezervate.

Înscrie-te pe lista de așteptare