Webinar Gratuit
5 septembrie 2023 ora 10:00 și ora 19:00

Zile
Ore
Min
Sec

Webinar Gratuit
5 septembrie 2023 ora 10:00 și ora 19:00

zile
ore
min
sec

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

algoritmul facebook
Paul Ardeleanu – Fondator Marketing Deck (Agenție de Marketing Online Premiată), Marketer cu bugete de +1 mil. euro, Autor “Prezintă cu Impact” și “Ghidul Afacerilor Online”.

WEBINAR GRATUIT:

Dublează-ți Vânzările
pe Social Media
în doar 3 Luni

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

5 SEPTEMBRIE, la ora 10:00 și ora 19:00
VOR FI 2 SESIUNI LIVE cu același conținut

+5000 de persoane au participat la sesiunile anterioare

Vrei să descoperi cel puțin 3 secrete prin care să-ți aduci business-ul în fața a mii de potențiali clienți și să-ți dublezi vânzările, folosindu-te de social media?

Îți voi oferi informațiile necesare despre algoritmul platformelor pentru a obține o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor într-un mod simplu și inteligent, fără bătăi de cap și fără timp pierdut. 

Nu îți voi arăta cum să te îmbogățești peste noapte sau mai știu eu ce alte prostii, ci te voi învăța cum să folosești procesul dezvoltat și folosit de noi în agenția Marketing Deck ca să creștem paginile, reach-ul organic și vânzările celor peste 200 de clienți cu care am lucrat până acum.

Procesul poate fi replicat pe orice tip de business.

WEBINARUL ARE LOC PE 5 SEPTEMBRIE
VOR FI 2 SESIUNI LIVE (același conținut) – la ORA 10:00 și la ORA 19:00

90 de minute

de informații premium

5 SEPTEMBRIE 2023

data webinarului

+1.000.000 euro

bugete de marketing gestionate

Participă LIVE la Webinar și descoperă:

WEBINARUL ARE LOC PE 5 SEPTEMBRIE, LA ORA 10:00 și LA 19:00

Invitat Special și Moderator: Paul Melinte

Antreprenor cu +5 mil. euro cifră de afaceri, fondatorul celui mai vândut curs de copywriting din România „Picasso copywriting” și autor de bestseller.

Despre Paul Ardeleanu

10 Tactici pentru a Construi și a Crește o Comunitate pe Facebook

Salutare! Eu sunt Paul Ardeleanu, antreprenor cu multiple roluri (marketer, manager, trainer, autor), iar din punct de vedere personal sunt tătic, maratonist și investitor. 

Iată câteva dintre cele mai notabile realizări profesionale:

Am scris două cărți, “Prezintă cu Impact”, în care învăț oamenii care au de susținut prezentări în fața unei audiențe cum să facă acest lucru într-un mod care să stârnească interes și să fie memorabile, folosindu-se de mijloacele multimedia, și “Ghidul Afacerilor Online”, o carte în care am pus toată experiența mea de business și marketing digital și care conține o serie de interviuri cu experți în afaceri și marketing online, precum:

Lorand Soares Szasz – coach si consultant de afaceri, Liviu Taloi – cel mai apreciat consultant e-commerce din România, Roxana Magopet – Directorul de Marketing și PR al FAN Courier, Mihai Patrascu – fondator evoMAG și actionar watchshop.ro etc.

Am fost trainer de Public Speaking timp de 7 ani și am avut propria mea companie de training, Speakers Club, în care am activat timp de 5 ani. Am predat cursuri de comunicare (în principal Public Speaking) la peste 8.000 de oameni din toată România și din afara ei. 

Am fondat Marketing Deck, Agenție de Marketing Online Premiată. Alături de echipa mea, am ajutat peste 200 de companii din multiple industrii (educație, e-commerce, HoReCa, B2B, IT, transporturi, retail) să își crească conturile de Social Media și să dubleze sau tripleze profitul afacerii lor. 

Deci cunosc câte ceva despre Social Media și cum să profiți de potențialul enorm pe care îl oferă și abia aștept să-ți povestesc mai multe în webinar.

WEBINARUL ARE LOC PE 5 SEPTEMBRIE, LA ORA 10:00 și LA 19:00

Cadou special de Înscriere la webinar

Înscrie-te la webinar și primești gratuit ebook-ul "A murit Facebook-ul?" în care afli:

5 aspecte puțin cunoscute, dar extrem de importante, de clasare a conținutului, pe baza cărora algoritmul Facebook decide cărui utilizator să-i arate conținutul pe care-l creezi;

Cea mai inteligentă metodă de a folosi cele 4 tipuri de conținut din Facebook (Post, Story, Reel, Groups) pentru a-ți maximiza șansele de a ajunge la cât mai mulți urmăritori;

O tehnică unică de scriere creativă, pe care o poți folosi în orice postare pentru a atrage atenția și a primi garantat reacții, comentarii și share-uri;

Cea mai bună strategie de a-ți crește reach-ul și engagementul postărilor tale atunci când primești întrebări sau comentarii de la urmăritorii tăi.

Ce spun cei care au PARTICIPAT LA WEBINARELE ȘI CURSURILE MELE

Ești pregătit să descoperi cea mai bună metodă prin care să te folosești de algoritmul platformelor sociale pentru a obține o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Atunci te aștept la acest Webinar!

👇 Completează formularul de mai jos și vei fi înscris! 👇

WEBINARUL ARE LOC PE 5 SEPTEMBRIE

VOR FI 2 SESIUNI LIVE (același conținut) – la ORA 10:00 și la ORA 19:00