Seminar aproape Gratuit cu Scop Caritabil

- IMPACTPRENOR -

zile
ore
min
sec
Webinarul a început

Pentru Antreprenori, Soloprenori sau Wannaprenori care vor să crească o afacere în mod sustenabil și să genereze un impact pozitiv, în 2024.

SEMINAR Caritabil

- IMPACTPRENOR -

Cum faci o schimbare pozitivă prin antreprenoriat în 2024, chiar dacă ești la prima, a doua sau a 10-a afacere 

21 DECEMBRIE 2023, ora 19:00 
Preț: Donație (nu există sumă minimă)Vrei să descoperi care sunt cele 3 abilități esențiale pentru un antreprenor în 2024? 

Alături de Daniel Zărnescu și Andrei Dunuță vom pune accentul pe abilitățile și convingerile pe care este nevoie să ți le dezvolți pentru a avea succes în antreprenoriat în anul ce urmează.

Daniel va sublinia fundamentele în antreprenoriat și principiile care stau la baza unei afaceri cu impact pozitiv. 

Andrei îți va arăta Arta de a Nu Vinde, o nouă filosofie de a face vânzări. 

Iar eu voi povesti despre Strategii sănătoase de Marketing care să aducă bani, chiar dacă bugetul de marketing este mic sau chiar 0.  

Toate acestea se vor întâmpla prin prezentări dinamice, interactive și pline de umor.

21 DECEMBRIE de la ora 19:00
Preț: Donație (nu există sumă minimă)
Locație: Intrarea Patrulei 3, București (Pe lângă Universitatea Hyperion)

120 de minute

de informații premium

21 DECEMBRIE 2023

Joi, de la ora 19:00 la ora 21:00

Fundația City Care

Intrarea Patrulei, Nr. 3, București

Participă LIVE la Eveniment și descoperă:

21 DECEMBRIE de la ora 19:00
Preț: Donație (nu există sumă minimă)
Locație: Intrarea Patrulei 3, București (Pe lângă Universitatea Hyperion)

Invitat Special și Moderator: Paul Melinte

Antreprenor cu +5 mil. euro cifră de afaceri, creatorul celui mai vândut curs de copywriting din România „Picasso copywriting” și autor de bestseller.

Despre Paul Ardeleanu

10 Tactici pentru a Construi și a Crește o Comunitate pe Facebook

Salutare! Eu sunt Paul Ardeleanu, antreprenor cu multiple roluri (marketer, manager, trainer, autor), iar din punct de vedere personal sunt tătic, maratonist și investitor. 

Iată câteva dintre cele mai notabile realizări profesionale:

Am scris două cărți, “Prezintă cu Impact”, în care învăț oamenii care au de susținut prezentări în fața unei audiențe cum să facă acest lucru într-un mod care să stârnească interes și să fie memorabile, folosindu-se de mijloacele multimedia, și “Ghidul Afacerilor Online”, o carte în care am pus toată experiența mea de business și marketing digital și care conține o serie de interviuri cu experți în afaceri și marketing online, precum:

Lorand Soares Szasz – coach si consultant de afaceri, Liviu Taloi – cel mai apreciat consultant e-commerce din România, Roxana Magopet – Directorul de Marketing și PR al FAN Courier, Mihai Patrascu – fondator evoMAG și actionar watchshop.ro etc.

Am fost trainer de Public Speaking timp de 7 ani și am avut propria mea companie de training, Speakers Club, în care am activat timp de 5 ani. Am predat cursuri de comunicare (în principal Public Speaking) la peste 8.000 de oameni din toată România și din afara ei. 

Am fondat Marketing Deck, Agenție de Marketing Online Premiată. Alături de echipa mea, am ajutat peste 300 de companii din multiple industrii (educație, e-commerce, HoReCa, B2B, IT, transporturi, retail) să își crească conturile de Social Media și să dubleze sau tripleze profitul afacerii lor. 

Deci cunosc câte ceva despre Social Media și cum să profiți de potențialul enorm pe care îl oferă și abia aștept să-ți povestesc mai multe în webinar.

WEBINARUL LIVE PE12 DECEMBRIE, LA ORA 10:00 și LA 19:00

Ești pregătit să descoperi ingredientele pentru o rețetă de succes în Antreprenoriat, în 2024?

Atunci te aștept la acest Seminar aproape Gratuit.

👇 Completează formularul de mai jos și ești înscris! 👇