Ce au in comun toti marii leaderi, manageri, vanzatori?
Prezinta cu 
IMPACT
Vino la Seminarul GRATUIT: "Informeaza. Influenteaza. Inspira." si descopera modelul DISCURS pentru prezentari eficiente, folosit deja de peste 8000 de persoane in prezentarile lor de produse, servicii sau idei.
Seminar de Public Speaking pentru oameni de afaceri, 
directori, manageri, oameni de vanzari, traineri si coachi

Miercuri, 14 Martie, Bucuresti

Dimineata: 10:00 - 13:00
Seara: 18:00 - 21:00

Locurile sunt limitate

si se ocupa rapid

Paul Ardeleanu

Fondator Speakers Club
Speaker, Trainer, Autor
Ce vei descoperi la acest seminar in cele 3 ore de participare?
Principiul nr. 1
Cum te influenteaza emotiile in momentul in care comunici o vanzare, sedinta, negociere sau prezentare de grup importanta. 
Descopera cum poti sa le controlezi in aceste momente.

Principiul nr. 2
Vei descoperii formula completa pentru crearea unei prezentari care te va ajuta sa prezinti clar, concis, captivant, coerent, convingator, orice mesaj pe care vrei sa-l transmiti. 

Principiul nr. 3
Cum sa capeti incredere totala in tine pentru ca fiecare prezentare pe care o vei sustine de acum sa fie o sursa de placere, nu o sursa de stres."


Afla de ce Lorand Soares Szasz, unul dintre cei mai apreciati traineri din Romania, il recomanda pe Paul Ardeleanu:

Cine este Paul Ardeleanu?


Paul Ardeleanu este fondator al Francizei Speakers Club, Speaker, Trainer si Presentations Coach.

Paul a lucrat timp de 2 ani in cadrul firmei Coaching4You, firma condusa de Lorand Soares Szasz, dupa care si-a infiintat propria firma de training, Speakers Club.

In cei 7 ani in care a livrat traininguri, Paul a avut ocazia sa interactioneze cu peste 8000 de persoane care au participat la cursurile sale, majoritatea fiind antreprenori, manageri sau liberi profesionisti.

El are peste 1300 de ore de vorbit in fata publicului si peste 600 de ore de coaching 1-1 cu leaderi din diferite domenii.  

Paul a fost de 10 ori speaker la Business Days, cea mai mare conferinta de Business din Romania, si a avut ocazia sa apara ca speaker pe scena TEDx Bacau in 2014. 

Asa cum spune Paul: 

"Mai important decat ceea ce am facut este ca in fiecare zi am ocazia sa sprijin oamenii sa aiba mai multa putere cu mesajul lor, deoarece convingerea mea este ca fiecare persoana are un mesaj valoros de transmis.

De aceea motto-ul meu este: Inspiring Your Voice.

Eu cred ca fiecare persoana are in interiorul sau o voce puternica ce asteapta sa iasa la suprafata si sa se exprime. Fiecare persoana are o voce rezonanta cu un mesaj pe care sa il impartaseasca. Dar de cele mai multe ori ne oprim aceasta voce pentru ca suntem incurajati sa o domolim. Toata lumea ne spune : „Stai la locul tau si pastreaza linistea!”. 

Prin acest seminar GRATUIT vreau sa descoperi de ce vocea ta este importanta si cum poti sa o manifesti cu mai multa putere astfel incat rezultatele tale (vanzari, impact, satisfactie…) sa te uimeasca si pe tine."

Firme si organizatii care l-au ales pe Paul Ardeleanu:
Coordonatele evenimentului:
Miercuri, 14 Martie, ora 10:00 sau 18:00, Hotel Golden TulipTimes,
Bulevardul Decebal Nr. 19 (Piata Muncii / Hurmuzachi)
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Pentru detalii si intrebari...
sun-o pe colega mea Luana, care-ti va raspunde cu placere :)
Telefon: 0771 038 027
E-mail: luana.ipate@speakersclub.eu
SPEAKERS CLUB - COPYRIGHT @ 2017 - ALL RIGHTS RESERVED