Scapa pentru totdeauna de
frica de a vorbi in public
Evoluezi personal, te dezvolti ca lider si iti cresti veniturile

27 - 28 Aprilie

Sibiu, Swiss Web Academy

doar 16 participanti

Locuri limitate

Paul Ardeleanu

Fondator Speakers Club

Daniela Roxana Vuță

Fondator Speakers Club Sibiu
Iata de ce acest curs iti va imbunatati radical 
viata si cariera: 
Descoperi cea mai rapida modalitate prin care sa evoluezi personal si profesional
Vorbitul in public este o imbinare a mai multor abilitati precum: comunicare non-verbala, capacitate de sinteza, psihologia comunicarii, tehnici teatrale, tehnici de persuasiune si influentare si dictie. 

In momentul in care dezvolti abilitatea de a vorbi in public, de fapt dezvolti o serie de abilitati sociale complementare. 
Te dezvolti ca LIDER
Ce au in comun toti marii leaderi, manageri si vanzatori? Cu totii prezinta eficient, atat in comunicarea 1-1 cat si in public.

Un leader extraordinar intotdeauna va fi pregatit sa profite de orice ocazie in care este nevoie sa vorbeasca in public.
Tu esti pregatit sa profiti de urmatoarea oportunitate? 
Scapi de teama de a vorbi in public si de timiditate
Prin exercitiile practice din cadrul trainingului, scapi de teama intr-un mod rapid si fara sa te faci de ras in fata nimanui.

Mediul pe care il creem in timpul cursului este unul atat prietenos cat si profesionist. Avem grija ca fiecare participant sa se simta confortabil in timpul exercitiilor practice si in acelasi timp sa iasa din zona de confort.
Iti cresti substantial veniturile
Warren Buffett, pentru mult timp cel mai bogat om din lume, a spus in 2009 intr-un discurs la Universitatea Columbia in felul urmator: "Va puteti imbunatati valoarea voastra cu 50% doar prin invatarea abilitatilor de comunicare si prezentare in public."

Daca cel mai bogat om din lume considera ca abilitatea nr. 1 in afaceri este vorbitul in public, noi il credem.
Ce contine acest curs:
Cursul este compus din 6 capitole mari fiecare cu exercitii practice la fiecare capitol
Gestionarea Emotiilor
Vei descoperi care sunt cele 3 mari surse ale emotiilor si cum poti controla pe fiecare dintre ele. 
Modulul se bazeaza pe studiile lui Matt Abrahams - Profesor la Stanford
Structura Prezentarii
Inveti un model simplu si extrem de eficient de construire a unei prezentari, numit modelul DISCURS. (este un model propriu, creat de Paul Ardeleanu - Fondator Speakers Club)
Limbaj Non-Verbal și
Para-verbal
Vei putea sa folosesti mai eficient cele 5 componente ale limbajului non-verbal in comunicare. Totodata, vei vedea care sunt acele aspecte ce tin de limbajul corpului, unde gresesti.
Interactiunea cu publicul și Umorul
Traim intr-o lume interactiva in care monologul este considerat plictisitor iar dialogul este apreciat. In aceasta lume este important sa stii cum sa interactionezi cu fiecare ocazie.
Suportul Vizual (Power Point)
Majoritatea prezentarilor din ziua de azi sunt insotite de suport vizual sau slide-uri. Putini vorbitori isi dau seama insa, cum sa foloseasca aceste slide-uri astfel incat sa nu plictiseasca.
Storytelling
"Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste pomana." Acest principiu se aplica si in ziua de astazi in sfera prezentarilor de afaceri, numai ca nu o numim pomana.
Bonusuri 
Pentru ca este important sa primesti chiar mai mult decat te astepti, daca participi la acest curs vei avea acces si la cateva bonusuri extrem de valoroase.
4 workshop-uri de Public Speaking
In urma cursului de 2 zile vei primi acces si la 4 workshop-uri live de Public Speaking. Aceste 4 workshop-uri au rolul de a te ajuta sa pui in practica ceea ce ai invatat in cadrul trainingului intensiv. Datele pentru worksohp-uri sunt stabilite de comun acord cu participantii
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
+
Acces la Comunitate Online 
Ca sa iei maximul de la acest training, timp de 30 de zile dupa curs, vei avea monitorizare din partea trainerului prin intermediul comunitatii online. Prin intermediul comunitatii online, te asiguri ca vei primi ghidarea necesara pentru a pune informatiile in practica.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
+
Ghidul cu 276 de strategii in format PDF
Ghidul "Cum sa prezinti Clar, Captivant si Convingator" este o colectie de 276 de metode puse cap la cap de Paul Ardeleanu. Probabil este cel mai complet ghid de Public Speaking din Romania
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Garantia de 30 de zile
Cred cu tarie în calitatea si eficienta trainingului de Public Speaking. Nu numai ca te va ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare, ci vei dobandi abilitati noi care iti vor folosi toata viata...si te va ajuta sa devii un comunicator extraordinar.
​Sustin acest cu o garantie a banilor inapoi de 30 de zile. Vreau sa traiesti din plin experienta acestui training, fara inhibitii. Daca nu esti multumit, doar contacteaza-ne in decurs de 30 de zile de la inscriere si-ti returnam banii. 
Incepe Astazi! Alege varianta potrivita:
Curs Public Speaking Sibiu
Cand: 16 - 17 Martie 2018 de la ora 09:00 la 18:00
Unde: Sibiu, Swiss Web Academy, Strada Școala de Înot 18
Nr. maxim de participanti: 16 persoane (locuri limitate)
Standard
 •  Training interactiv 2 zile          
 •   Coffee Break-uri
 •  Ghid cu 276 de strategii (PDF)
 •  Acces la 4 workshop-uri Speakers Club  
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
*Pretul promotional este valabil pentru inscrierile pana la data de 30 ianuarie
Echipa
 •  Training interactiv 2 zile pentru 2 persoane      
 •  4 Coffee Break-uri
 •  Ghid cu 276 de strategii (PDF)
 •  Acces la 4 workshop-uri Speakers Club  
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
*Pretul promotional este valabil pentru inscrierile pana la data de 30 ianuarie
Premium
 •  Training interactiv 2 zile           
 •  4 Coffee Break-uri
 •  Ghid cu 276 de strategii (PDF)
 •  Acces la 4 workshop-uri Speakers Club  
 •  2 sesiuni de coaching 1-1 cu trainerul (Valoarea 900 lei)
 •  Cartea: "Prezinta cu Impact" 
 •  Audiobook: "12 principii pentru o prezentare extraordinara"
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
*Pretul promotional este valabil pentru inscrierile pana la data de 30 ianuarie
Cine sustine acest curs? 
Paul Ardeleanu este fondator al Francizei Speakers Club, Speaker, Trainer si Autor al cartii "Prezinta cu Impact".

Paul a lucrat timp 2 de ani in cadrul firmei Coaching4You, firma condusa de Lorand Soares Szasz, dupa care si-a infiintat propria firma de training, Speakers Club.

In cei 7 in care care a livrat traininguri, Paul a avut ocazia sa interactioneze cu peste 8000 de persoane care au participat la cursurile sale, majoritatea fiind antreprenori, manageri sau liberi profesionisti.

El are peste 1300 de ore de vorbit in fata publicului si peste 600 de ore de coaching 1-1 cu leaderi din diferite domenii, pentru a ii ajuta sa aiba mai mare impact cu mesajul lor.

Paul a fost de 10 ori speaker la Business Days, cea mai mare conferinta de Business din Romania, si a avut ocazia sa apara ca speaker pe scena TEDx Bacau in 2014.

Asa cum spune el: "Mai important decat ceea ce am facut este ca in fiecare zi am ocazia sa sprijin oamenii sa aiba mai multa putere cu mesajul lor, deoarece convingerea mea este ca fiecare persoana are un mesaj valoros de transmis.

De aceea motto-ul meu este: Inspiring Your Voice.

Eu cred ca fiecare persoana are in interiorul sau o voce puternica ce asteapta sa iasa la suprafata si sa se exprime.

Fiecare persoana are o voce rezonanta cu un mesaj pe care sa il impartaseasca. Dar de cele mai multe ori ne oprim aceasta voce pentru ca suntem incurajati sa o domolim. Toata lumea ne spune : „Stai la locul tau si pastreaza linistea!”.

Prin acest curs de Public Speaking vreau sa descoperi de ce vocea ta este importanta si cum poti sa o manifesti cu mai multa putere astfel incat rezultatele tale (vanzari, impact, satisfactie…) sa te uimeasca si pe tine."
Impreuna cu...
Daniela Roxana Vuță este doctor în marketing, trainer și fondator al Francizei Speakers Club Sibiu.

A lucrat timp de 5 ani ca și consultant marketing și comunicare în cadrul Centrului de Studii și Cercetări din Brașov, organizație în cadrul căreia a dezvoltat și a organizat traininguri și programe de formare profesională acreditate.

Cu o experiență de peste 10 ani ca și Asistent și, mai apoi, ca Lector universitar, Daniela a susținut numeroase prelegeri în fața a peste 1000 de studenți, în domenii precum Marketing, Antreprenoriat sau Economie.

De-a lungul carierei didactice și de cercetare, Daniela a prezentat lucrări științifice la peste 15 Conferințe naționale și internaționale, fiind autoare si co-autoare a două cărți în domeniul marketingului serviciilor și a peste 20 de articole apărute în publicații științifice din domeniul marketing și al comunicării.

Totodată, Daniela este voluntar în asociația Happy Moms și coordonator în Sibiu al activităților acestei asociații.

Facilitează și îndrumă mămicile antreprenor sau viitoare antreprenor către comunicare și schimb de experiență în cadrul fiecărei întâlniri lunare pe care o organizează în Business Mom Club Sibiu.

Daniela consideră că: ” A le vorbi oamenilor în mod direct și în public despre tine, despre produsele sau serviciile tale, poate fi cel mai eficient instrument de marketing pentru tine sau pentru afacerea ta. 

Este important ca povestea ta să fie ascultată și să genereze impact atunci când îți dorești acest lucru.

De cele mai multe ori, oamenii au o percepție eronată când vine vorba despre abilitatea de a vorbi în public. 

Pentru că această abilitate nu este ceva cu care te naști sau cu care ai fost înzestrat, ci o abilitate pe care o dobândești în urma unui proces de învățare și apoi de practică.

Prin acest curs de Public Speaking îmi doresc să descoperi de ce povestea ta sau povestea afacerii tale este cu adevărat importantă și cum poți face să transmiți mesajul tău în fața unui public, cu naturalețe și autenticitate.”

Cu ce este acest curs DIFERIT ?  
Vizualizarea filmarii
In timpul exercitiilor de prezentare vei fi filmat si apoi vei putea analiza impreuna cu ceilalti participanti la curs filmarea. 

Acest simplu exercitiu produce un efect de WOW in randul participantilor.
Modelul ACTIV de training
 • Analiza nevoilor de formare 
 • Conectare cu trainerul  
 • Training interactiv 
 • Implementarea informatiilor in cele 4 workshop-uri de practica  
 • Verificare dupa o luna de la curs
5 prezentari in 2 zile
Din experienta noastra, un participant este nevoie sa sustina minim 5 prezentari in public, pentru a incepe sa devina confortabil vorbind in public. 

De aceea acest curs se bazeaza pe practica si fiecare participant va sustine 5 prezentari pe parcursul trainingului.
Ce spun cei care au participat la cursurile noastre de 
Public Speaking 
Este acest curs potrivit pentru tine?
Acest curs este pentru tine daca ...
 • Esti antreprenor sau liber profesionist si-ti doresti sa poti prezenta cu mai mult impact produsele, serviciile si afacerea ta, pentru a iti cresti vanzarile.
 •  Esti manager si vrei sa comunici mai eficient cu persoanele din echipa sau cu potentiali clienti 
 •  Esti angajat intr-o multinationala si vrei sa ajungi urmatorul nivel in cariera ta, iar pentru asta ai nevoie sa comunici eficient si sa-ti poti prezenta ideile in fata oamenilor 
 •  Esti speaker, trainer sau coach la inceput de drum si-ti doresti sa ai prezentari in care oamenii sa te asculte, sa actioneze asupra informatiilor pe care le oferi si in cele din urma sa cumpere de la tine. 
 •  Iti este teama sa vorbesti in fata unui public si vrei sa stii cum sa elimini aceasta teama.
Acest curs NU este pentru tine daca ...
 • Ai peste 10 ani de experienta in prezentarile cu public si deja ai ajuns la un nivel de expert (acesta nu este un curs pentru cei cu nivelul de expert ci mai degraba pentru cei cu nivel incepator, mediu sau avansat)
 •  Doresti doar un curs teoretic, fara momente in care sa prezinti (stim ca probabil iti este teama sa iesi in fata insa acesta este chiar unul dintre principalele motive pentru care sa participi. Exercitiile se desfasoara intr-o maniera prietenoasa, fara sa obligam pe nimeni sa faca ceva ce nu doreste) 
 •  Nu te intereseaza in mod real sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare si prezentare in public 
 •  Consideri ca deja vorbesti excelent in public si nu mai ai ce sa imbunatatesti in acest domeniu
Intrebari frecvente...
Iata care sunt intrebarile pe care le primi cel mai des
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Cum sa ne gasesti foarte usor? 
Swiss Web Academy, Strada Școala de Înot 18, Sibiu
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Pentru detalii si intrebari...
sun-o pe colega mea Daniela, care-ti va raspunde cu placere :)
Telefon: 0735 263 091
E-mail: daniela.vuta@speakersclub.eu
Abilitatea de a vorbi in public este prea importanta 
ca sa o lasi balta.
Participa la curs!
© 2017 Speakers Club. Toate drepturile rezervate